Familjemiddag

I torsdags blev det middag här hemma med den närmsta familjen. Det bjöds på vin, god mat och födelsedagstårta och presenter för tibbe och mig. Trevlig kväll!
 
Från vänster: Carmen (tibbes mamma), Gwil (tibbes bror), Victoria (Gwils flickvän), Mario (Carmens pojkvän) och tibbe! 
 
Ser ni hur lockigt mitt hår är här? Det är superfuktigt i luften. 
 
Tartiflette...mmmm...

Springa i Besancon

Igår blev det min första springtur här i Besancon. Jag var ganska nervös innan eftersom jag inte har något internet och vi hade en tid att passa på morgonen så jag ville verkligen inte springa vilse. Men jag tog det hyfsat säkert och sprang nästan bara en gata hela tiden och vände sedan om och sprang samma väg tillbaka. 
 
Det var skönt att få röra på sig lite och det blev ett bra pass. Besancon ligger i en dal och tibbes mamma bor på ena berget så det blev definitivt en del uppförs och nerförsbackar. Hela första halvan av turen gick uppåt berget mot en skog. Jag sprang med en jättefin utsikt över staden och skogen....eller förutom en död katt som låg vid vägkanten. Usch, stackarn :/
 
Jag sprang in en liten bit i skogen och det var väldigt fint men också ganska läskgt. Helt tomt på folk förutom en halvläskig kille som mestadels gick och sedan gick rakt in i buskaget och bara försvann. Jag började fundera lite på att om något skulle hända mig när jag springer i ett annat land utan ID...hur lång tid tar det innan jag identifieras?
 
Äsch, bara mina tankar som spökar :) Turen gick bra och det var nerförsbackar hela vägen hem. Jag sprang förbi ett bageri och lyckades köpa våran frukost helt på franska innan jag gick tillbaka till lägenheten!
 
 
 
 
 

Nu är vi här!

Vi kom fram till Besancon ganska sent igår kväll och var rejält trötta. Det blev en sen middag med familjen och sedan slocknade jag i soffan. Jag får se om jag kan lägga upp några bilder senare för just nu klagar alla mail konton på att den inte tror det är jag så inget verkar fungera. Oh well, man ska väl göra annat på semestern än att pilla på telefonen :)
 
Jag kan säga att det är iiiiisskallt i Frankrike just nu och det finns ingen värme i lägenheten så jag sitter och fryser med både raggsockor och tröja på. Får kanske titta lite i stan imorgon och se om jag kan hitta varma kläder för jag tog bara sommarkläder med mig. Tur i alla fall att jag tog med mig paraply för det spöregnar också ;)
 
Nu kommer det strax komma hem gäster och så ska vi ha middag så jag ska göra iordning mig det sista. Signing out from France!
 
Första croissanten i Frankrike!

Castlevania - Lords of Shadow

Jag trodde aldrig det skulle hända men vi har äntligen spelat ut Castlevania - Lords of Shadow nu! Jag fick sådant sug att spela det igen när jag såg trailern för tvåan från E3 så jag dök in i det. Det tog ett bra tag att lista ut vart jag var någonstans och hur man spelade men efter lite svärande och gamefaqs så kom jag vidare. Jag fick dock sänka svårighetsgraden från normal till easy för det tog för lång tid att spela, jag dog verkligen hela tiden. Det känns som det är ett lite svårare spel, typ i samma nivå som DMC3 som jag också fick köra på easy för jag kunde inte ens komma förbi första bossen!
 
För att ge någon sorts recension så skulle jag säga att det är helt klart värt att spela men jag hade hoppats på ett lite mörkare spel med en lite mörkare huvudkaraktär. Men det var coola bossar med olika steg och taktiker för att ta ner dem och sådant gillar jag. Jag gillade även att det var en massa pussel i spelet och så fanns det en minnesvärd bana när man krymptes ner och fick springa runt i en speldosa.
 
Nu längtar jag verkligen till tvåan som ska släppas i vinter och att se hur de ska binda ihop ettan med tvåan för man fick ingen riktig hint om det. Tvåan verkar också mycket mörkare!
 
 

Semester!

Nu ska vi strax åka till flygplatsen och åka iväg till Frankrike på semester. Det blir en vecka i Besancon och hälsa på tibbes familj och sedan en vecka i Paris och bara ta det lugnt, äta gott och shoppa! Väderprognosen säger regn varje dag men jag tänker hålla hoppet uppe!

Yollibox

Har ni testat yollibox frozen yoghurt? Jag hittade det på Ica i Gränby och var tvungen att testa sedan jag sett det på ett par bloggar. Det var svårt att bestämma vilken smak men det fick bli Rich'n Smooth Chocolate till att börja med. Riktigt gott med färska jordgubbar och lite riven kokos och det kyler i sommarvärmen!
 
 

Soon...

Om katterna bara visste vad som väntar dem idag. I eftermiddag kommer min mamma upp med sin hund för att hälsa på och vara kattvakt när vi åker till Frankrike på semester. Det börjar ju bli lite lugnare mellan dem nu så kanske kan man hoppas att de t o m kan bli vänner den här gången? 
 
 

Midsommar

Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar! Här i Uppsala var det jättefint väder och strålande sol hela dagen. För mig kändes det som en riktig semesterdag eftersom vi kunde äta frukost på balkongen i solen. Eller jag vet inte om man kan klassa det som frukost eftersom jag inte hann äta något förrän vid två tiden. Jag var ute och sprang på förmiddagen och var tvungen att fixa lite ärenden efteråt så det blev lite sent. Men gott var det i alla fall!
 
Sedan satt jag mest och läste i solen med katterna på balkongen. Det var en riktigt skön och lugn dag. På kvällen blev det matlagning. Jag fixade det som vi nästan alltid äter vid midsommar, jul och påsk som också är min favorit. Sill, lax och ägg till förrätt och fäskpotatis med pannbiff och brunsås till middag (jag föredrar dock jul versionen men jansons, vurtbröd, julskinka och julmust). Till efterrätt blev det en sommarklassiker; tibbes äppel smulkaka med vaniljsås. Så gott!
 
Jag lyckades även trycka i mig lite glass på kvällen för att kyla ner mig. Det gick knappt att sova så varmt det var. Det spelar ingen roll egentligen för det är skönt att sommaren äntligen är här!
 
 
 
 
 

Förkyld katt

Lilla stackars Yuki har åkt på någon förkylning. Vi märkte för en vecka sedan att hon började nysa mer än normalt och sedan dess har hon nyst konstant och det är inte bara små fnys utan verkligen en kaskad av rinnande snor som flyger ut. Jag kan säga att en gång nös hon mig rakt i ansiktet...euugghh...
 
Så i torsdags åkte vi iväg med henne till veterinären för att checka att det inte var något allvarligt. Jag var ju med båda katterna på utställning i Norge en vecka innan så man vet ju inte vad som kan ha spridits där. Veterinären tittade på henne och konstaterade ganska snabbt att hon fått någon sorts infektion, antagligen en kattsnuva. Hon nyser massa, hade irriterade rinniga ögon, känslig hals, uppsvullen lymfkörtel, lite ansträngd andning och en aning hög temperatur. Men eftersom hon äter och dricker som vanligt så är det antagligen inget farligt utan mer som om vi människor får en förkylning. 
 
Veterinären sprutade in koksalt genom Yukis näsa (hon var så snäll och satt helt stilla) och så gäller det bara att låta henne vila. Vi skulle ta tempen igen nästa vecka men så länge hon inte blir värre så är det bara att vänta ut det. Får hoppas hon blir bättre för på måndag kommer min mamma med hunden upp och på onsdag åker vi iväg till Frankrike på semester. Tur i alla fall att Hunter inte blivit sjuk och att det inte kan smitta till hundar. Men man blir ju alltid orolig när de inte beter sig som vanligt.
 
 

Midsommar löpning

Idag är jag ledig och kände då för att testa att springa lite längre när jag inte hade någon tid att passa. Jag tog en liten sovmorgon och sedan hoppade jag glatt ur sängen för att komma ut och röra på mig i det fina vädret. Jag verkligen älskar att springa och älskar den upprymda känslan man har innan att man knappt kan bärga sig utan bara vill komma ut så snabbt som möjligt. 
 
Men lite prepp måste man ju göra. Idag blev det solskydd över hela kroppen, allergitablett, astma medicin och den vanliga stretchningen. Jag märker verkligen skillnad med att springa med och utan astma medicin. När jag använder det kan jag flyga fram och ta djupa andetag, om jag skippar däremot så springer man med ett tryck över bröstet och spelar ingen roll hur stora andetag man tar för man får inte in någon luft. 
 
Idag testade jag även mina nya korta shorts från Craft. Gillar outfiten med den tillhörande linnet och det var skönt i värmen. Sedan att jag visar alla mina blåmärken och ärr, kritvita hud och det eviga dallret sket jag i. Jag fick varva löpning med gång för det kändes lite stelt i knäna...jo, båda knäna nu :/ men det gjorde i alla fall inte ont. Jag sprang igenom, fålhagen, sala backe, årsta och sedan genom bondgårdarna vid skölsta och vallby. Där vände jag om och tog en annan väg hem. Solen sken, det blåste svalt, jättefin miljö och lyssnade på podcasts. Tog även med mig en protein bar som jag mumsade på de gånger jag gick. 
 
Allt som allt blev det 11,73 km på 1 timma och 30 minuter och jag är riktigt nöjd. Det är inte snabbt men att ens kunna klara en mil med mina knän är jag överlycklig över. Jag lärde mig också att jag föredrar att springa på grus än asfalt. Känns som stegen blir stå stumma och hårda på asfalt och då är det lätt att börja vingla med knäna. 
 
Helt röd i ansiktet efter passet :)

Last of Us

Titta vad som äntligen damp ner i brevlådan igår, The Last of Us! Det kostade 428 kr på Spelbutiken så jag kan förlåta dem att jag inte fick det i tid. Vi har ändå inte tid att starta det förrän efter semestern. Längtar! 
 
 

Mat!

Idag åt jag min första riktiga middag på över en vecka. När tibbe varit bortrest så tycker jag det är så meningslöst att laga mat och jag har varken varit hungrig eller sugen på något så det blev surdegsbröd med ägg varje dag. Vilket är hur gott som helst men dagens middag smakade extra gott. Lyckades nästan slänga i mig allt! Nu rullar jag fram här hemma.
 
 

Cat fight

Jag lyckades fota (ursäkta bildkvalitén) händelseförloppet när Yuki och Hunter börjar bråka. Det startar alltid likadant, den ena börjar rengöra den andra, den här gången var det Hunter. Yuki spinner och är nöjd tills hon tycker att hon ska börja rengöra Hunter. Hunter går med på det men tycker hon håller på för länge och försöker tvätta henne igen. Yuki blir irriterad och försöker få honom att sluta genom att tvätta honom. Det blir en stand off där båda står och stirrar på varandra med öronen nere och svansarna viftar hej vilt. Sedan hoppade Hunter på Yuki och det blir fight tills han sprang iväg.
 
Jag kan tillägga att det här hände ovanpå mig. Både skulle gosa med mig samtidigt så jag fick verkligen första parkett för att titta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

Gissa vem som somnade på soffan igår...jag! Jag var nog ganska trött efter att ha tvättat och städat lägenheten att det bara räckte med att luta sig mot nackstödet för att jag skulle slockna. Tur att man har Hunter som tyckte det var dags för frukost så han gick runt och pratade och satte sig på mig och buffade mig tills jag vaknade. 
 
Så nu håller jag på att vakna till och tittar på spöregnet utanför. Ska göra mina rehab övningar och lite styrka innan jag hoppar in i duschen. Sedan ska jag till jobbet och på eftermiddagen kommer tibbe hem! 
 
Vi fick grillat på jobbet igår, så gott!

Totoro

Jag fick en jättesöt födelsedagspresent av Tibbe innan jag åkte iväg till Norge och nu när Tibbe är i LA så har han fått vara mitt sällskap när jag ska lägga mig. Så söt!
 
 

Star Trek - borttagen scen

Varför tog de bort den här scenen? Tycker filmen kunde blivit bättre med mer Benedict i den men det är bara jag ;) Hörde också att han inte bara lånat ut rösten i Hobbit filmerna utan även mocapat så det ska bli intressant att se Part 2 i vinter.
 
 
 

Katt frisör?

Jag håller på att fundera lite fram och tillbaka om jag ska raka Hunter eller inte...Han har ju en sådan jättefin päls men den blir lätt tovig och vi är inte vänner när det varken ska borstas eller redas ut. Känns som det kunnat vara skönt för honom att slippa pälsen i alla fall på magen och baken ett tag men han kommer nog se lite löjlig ut då :)
 
Sedan måste jag även hitta en bra frisör som är van vid katter så han inte blir helt skräckslagen. Vi har ju testat en gång att gå till ett ställe för att reda ut tovor och då blev han jätterädd så det vill jag undvika. Jag får titta runt lite och fundera vidare. Det fungerar ju som vi gör nu också.
 
 

Brämhults juice

Det känns som att Brämhults har läst mina tankar för jag hittade precis min favoritmix i butiken. Apelsin, mango och ananas! Supergott!
 
 

Sötaste paret

Det här skulle nästan aldrig hända när vi är hemma för då gillar katterna hellre att sprida ut sig och Hunter kan nästan bli irriterad om Yuki ligger för nära. Men på utställningar...då är det Yuki som är lugn medan Hunter ska ligga som en pälskrage på henne. 
 
 
 

Norak kattutställning juni 2013 - Dag 2

Dag två kände jag inte lika mycket press eftersom jag redan fått det jag kommit för så den här dagen var bara bonus. Såklart ville jag ju att de skulle ta cert i sin nya klass, klass 6 nu (de var klass 8 på lördagen), för det behövs ett cert utomlands i den här klassen också och det är alltid skönt att slå två flugor i en smäll. 
 
Men det stressande den här dagen var att Hunter skulle ha domaren Andreas Woelm från Danmark medan Yuki skulle ha Lena Björkander från Sverige och de skulle upp samtidigt! Typikst! Jag kände verkligen svetten rinna och stressen när det började närma sig vår tur men tack vare att de inte hade samma hastighet och jag kunde sätta katterna i burarna bakom domarna så gick det precis. 
 
Först upp var Hunter. Andreas hade satt ett litet bord på sitt domarbord så det var lite tungt att få upp honom men han satt i alla fall så snällt kvar. Andreas pratade också engelska vilket var skönt för då kunde jag lätt förstå honom. Han gillade verkligen Hunter och tyckte han var stor och bastant som en sibir ska vara och hade jättefin päls. Hunter fick både ett cert och skulle tillbaka för nominering.
 
Snabbt in med Hunter i buren och upp med Yuki till Lena. Hon tyckte Yuki var jättefin men som jag ofta får höra så är inte hennes öron bra placerade och så behöver hon mer panna så profilen blir bättre. Hon tyckte även jag kunde preppat hennes päls lite bättre så den fått mer textur. Men Yuki fick sitt cert och skulle också tillbaka för nominering. 
 
In snabbt med Yuki i buren och upp med Hunter för nominering. Han tävlade mot en GIGANTISK norsk skogskatt som kammat hem ett BIS (best in show) dagen innan så jag visste redan att det var kört. Men Andreas tittade ändå lite extra på Hunter och tyckte han var en perfekt sibir men nomineringen gick till den andra katten. 
 
Det blev in med Hunter i buren och sedan hann jag sätta mig i två sekunder medan jag väntade på att Yuki skulle upp. Tror jag råkade nicka till lite för plötsligt var det vår tur och jag fick springa och hämta henne. Det var samma här, vi var emot en jättefin skogis och även om hon sa att Yuki var en jättefin sibir så gick nomineringen till den andra katten. 
 
Men måste säga att det var lite skönt så jag kunde ta det lugnt resten av dagen och stressa ner lite. Båda katterna har nu i alla fall sina titlar och behöver nu åtta titlar från tre olika domare i två olika länder för att få nästa titel. En är redan tagen så sju kvar!
 
Andreas Woelm
 
Lena Björkander
 
Katterna chillar på fönsterbrädet i hotellrummet 

Träning för själen

Idag hade jag min första träning efter att ha varit sjuk i över en vecka och första styrke passet på nog bra mycket längre. Jag gick verkligen och drog mig för det innan för jag hatar att börja om från början igen men nu efteråt är jag glad att jag gick dit. Vilken euforisk känsla! 
 
Min PT utformade ett litet cirkel pass med mycket fokus på bak och stabilitet och sedan körde hon hårt med mig. Ingen vila utan gick mellan de olika övningarna och nästan bara kroppsvikt. Svetten bara rann och jag var helt skakis men jag tyckte ändå att jag körde på ganska bra. Kände mig helt sprallig och glad efteråt och nu längtar jag till mer träning igen!
 
 

Lite presenter

Ett paket kom lastat med lite presenter till min födelsedag! Jag fuskade och öppnade det innan jag åkte iväg men jag var så nyfiken. Det var min pappa och Ana som skickat upp ett paket fyllt med massa söta småpresenter. Det blev bland annat belgisk choklad, lite tesaker och biocheckar. Tack så jättemycket!
 
 

Norak kattutställning juni 2013 - Dag 1

Det känns lite surrealistiskt nu men i helgen var jag i Norge. Förra gången jag var där, i Oslo då också, var för tio år sedan när jag skulle på en black metal festival och den här gången var det en kattutställning. Hur saker kan ändras :)
 
Orsaken till att jag åkte dit var för att både Yuki och Hunter var tävlingsstoppade i Sverige. För att få sin titel; International Premier, behövde de ta sitt sista cert utomlands. Eftersom Uppsala kattklubb hade en bussresa dit så passade jag på att hänga med. Tänkte det kunde vara bra att åka ett gäng när det är ens första gång utomlands så man kan få lite hjälp. 
 
Det gick verkligen över förväntan! Det var lite stressigt innan för kattklubben hade fått lite problem så man fick ingen bekräftelse att man kommit med. Men jag lyckades kontakta dem och i alla fall få veta att jag kommit med. Utställningen påminde mycket om de svenska så jag kände igen mig, det svåra var bara norskan som jag verkligen inte är bra på att förstå. Det blev ett antal "va?" i helgen :)
 
På lördagen hade båda katterna den svenska domaren Michael Edström och förutom att han ändrade ordningen så min kategori (kategori 2) var först så gick det smidigt. Han verkligen älskade Yuki, hon har aldrig fått en sådan bra bedömning. Jag hörde inte ett enda negativt ord om henne utan han tyckte hon såg exakt ut så som en sibir ska se ut och gick fram och visade henne för publiken. Han blev nästan upprörd att jag kastrerat henne för han tyckte hon borde gått till avel. Hon fick både sitt sista cert och då också sin titel och så blev hon nominerad till panelen. Kan ju säga att min haka var nere vid golvet för domarna brukar ofta klaga på Yuki.
 
Hunter däremot fick inte en lika bra bedömning. Han tyckte att han var fin men inte lika fin som Yuki och så behövde han banta....jepp, det håller jag med om. Han börjar bli väldigt rund nu. Men Hunter fick också sitt cert och då också sin titel. Däremot togs han inte upp för nomineringar. 
 
Lilla Yuki var då med i panelen och för en gångs skull så tittada domarna i mer än en sekund på henne men som vanligt fick hon ingen röst. Men jag var så glad ändå, nu hade ju båda sina titlar!
 
Michael Edström
 
 
 
 

Lugn dag hemma

Jag kom hem genom dörren klockan två på söndagsnatten och både jag och katterna var helt slut. Jag var inte trött av någon anledning men kände mig ganska utmattad av allt så jag gosade ner mig på soffan med en god kopp te (första på tre dagar!) och lite choklad. Tror jag var vaken till fem innan jag till slut lyckades sova några timmar innan jag drog till jobbet.
 
Bussresan hem förresten var inte så rolig för det var fruktansvärt kallt på bussen. Jag halvsov lite då och då men det gick inte att sova så kallt det var....brrr...hatar verkligen att frysa. Well, jag var ganska trött när jag var på jobbet men någon gång på eftermiddagen fick jag en av mina vanliga magkramper. Det brukar bara hända på mornarna så jag hade inte förväntat mig det men jag är glad ändå att den inte kom på resan hem. Det hade inte varit kul...
 
Som tur var det inte en illa reaktion, det hade nog bara blivit lite för mycket i helgen så jag har vilat under kvällen med båda katterna på soffan. Det känns inte ofta som jag har tid att bara göra inget men gud va skönt det var. Verkligen avkopplande.
 
 
 
 
 

I Norge

Vilken konstig födelsedag det är när jag tänker på det! Jag är i Norge med katterna medan tibbe sitter på flyget till LA och veckan tills idag har vi båda varit sjuka så det blir inget riktigt firande förrän om ett tag. Inte för att jag tycker det är något att fira egentligen, 28 år känns både gammalt och så gillar jag inte jämna nummer.
 
Resan hit gick väldigt bra och smidigt. Kattklubben hade hyrt en stor buss så jag hade ett dubbelsäte för mig och katterna och så bilade vi genom Enköping, Örebro (där vi lunchade), Karlstad och sedan in i Norge och till Oslo. Vi var på hotellet någon gång efter sex och det var lite nervöst att släppa ut katterna på rummet men det gick bra. Igår var de väldigt försiktiga och nyfikna och var lite överallt hela tiden men idag är de mycket lugnare. Hunter har t o m använt kattlådan...vilket såklart resulterade i sand i hela badrummet :P
 
Igår kväll åt vi på en restaurang med en söt innergård där vi beställde in en mixad grilltallrik för allihopa så vi hade massa riktigt gott grillat kött och grönsaker till. Förutom det har det blivit mycket bröd den här helgen men jag försöker ta det lite lugnt med vad jag äter. Lite svårt bara när det oftast inte finns så nyttiga goda alternativ...
 
 
 
 

Förberedelser

Idag smäller det! Om ett par timmar så ska jag ta med mig katterna på en resa till Norge. Vi ska på NORAKs utställning i Oslo och jag hoppas hoppas på ett certifikat var till dem så de får sina titlar. 
 
Den här veckan har det varit massa förberedelser och jag tror nu äntligen att allt är packat. Nu ska jag bara hinna göra i ordning mig och på något sätt lista ut hur jag ska få med mig allt. 
 
Mitt i alla förberedelser igår så överraskade tibbe mig med en jättesöt lite födelsedagstårta. Jag fyller ju egentligen inte år förrän imorgon men då kommer jag vara bortrest och sedan åker tibbe iväg till LA så vi kommer inte se varandra på ett tag nu. Jag förväntade mig det inte alls så blev jätterörd, snäll pojkvän man har :) Nä, nu måste jag fortsätta med allt. Hoppas ni får en trevlig fredag!
 

Sjukstuga

Jag som inte skulle bli sjuk...fail! Igår var nog värsta dagen hittills för jag nyser konstant och näsan bara rinner. Fick ligga och vila hela kvällen så det blir inte mycket gjort.

Jag får ta det lugnt idag också och hoppas att det är på bättringsvägen. Nu ska jag ut i det fina vädret, hoppas ni får en bra tisdag!

Balkong odling - utveckling

Nu kan man äntligen tydligt börja se hur det händer saker med mitt lilla projekt. Tiny Tim är inte så liten längre utan har nog dubblats i storlek och så ser jag en liten blomma komma fram. Sedan har Viktor och Anton fått massa nya skott och börjar växa på sig. Mina pikmins har jag inte sett någon stor ändring på men de ser inte sämre ut i alla fall. Spännande!
 
I söndags passade jag även på att göra lite ändringar och skaffa några nya tillskott till familjen men det kan jag visa senare. Än är jag inte klar heller, jag har två krukor kvar och lite planer...
 
 
 

Söndagen

Helt insane vad fint väder vi hade idag i Uppsala. Det var 25 grader och vindstilla och jag hade shorts på mig för första gången i år! I bilen visade det upp till 30 grader men jag tror den fick lite solsting av alla parkeringar. 
 
Idag hade jag nog egentligen behövt vila så jag kan bli av med den här förkylningen men det var så mycket jag ville hinna med och komma ut i det fina vädret så det fick vara. Och jag tycker jag hann med en bra del av det jag ville. Jag överraskade tibbe med pannkakor till frukost som jag fixade ihop medan jag städade lägenheten och klippte klorna på katterna. Jag kan säga att idag var Hunter den snälla att klippa medan lilla Yuki har fått en himla attityd och inte alls ville sitta i knät utan skulle bita mig istället. Såklart hennes bett känns ju knappt.
 
Sedan vädrade jag katterna på balkongen och njöt av solen lite och Hunter blev superglad över kattgräset jag odlat till dem. Efter det blev det bilutflykt..eller det kändes mer som att åka i en bastu men det var så skönt att lätt kunna ta sig runt till alla affärer. Vi var ute i boländerna och köpte lite kattmat, växter och annat smått och sedan bar det av till gränby centrum där det blev naked juice (höll på att få värmeslag och behövde en kall sockerkick) och matinhandling. 
 
När jag kom hem fixade jag med odlingen på balkongen, badade båda katterna, förberedde för morgondagen och fixade ansiktsmask. Puh! Jag har fortfarande en del kvar på listan för idag men får ta resten under veckan. Hoppas ni alla hade en solig och fin dag!
 
 
 
 
 
RSS 2.0