Gally har gått bort

Tibbes katt Gally som bor hos hans mamma i Frankrike gick bort den här helgen. Hon var en väldigt söt liten svart katt som blev ungefär 12 år. De vet inte exakt vad det var hon dog av men hon hade haft kattsnuva ett bra tag. Det kan ha varit tumörer också. Jag sänder mina tankar till tibbes mamma och bror i Frankrike.

Vi sitter på balkongen och njuter i kvälls...

img_5239 (MMS)

Vi sitter på balkongen och njuter i kvällssolen med en  kall öl. Katterna är med också :)

Tibbes present!

Så igår var det dags att ge tibbe hans present...han skulle få testa på att skjuta!! Jag har gjort det en gång innan med jobbet så vi åkte till samma ställe. Den här gången gick det mycket bättre! Eftersom vi behövde all info på engelska så fick vi en egen instruktör vilket gjorde hela upplevelsen tio gånger bättre. Han stod ungefär hela tiden vid min sida och förklarade allting och när han såg att jag var rädd (vilket jag verkligen var) så hjälpte han mig och förklarade att det inte fanns någon chans att jag kunde skada mig med vapnen. Han gav mig även tips på hur jag skulle stå och rättade till min pose ett flertal gånger och hur jag skulle göra för att inte bli trött i armarna. Riktigt bra instruktör och när jag fått in alla stegen på hur jag skulle göra så gick det jättebra och all oro bara försvann!

Jag hade ett specialgjort paket så jag fick skjuta med SIG Sauer med kaliber 22, Walter PPK och Glock 17. Sedan fick jag bestämma vilket vapen jag ville skjuta extra med och jag tog såklart min favorit SIG Sauer :) Även om min instruktör ville att jag skulle fortsätta med glocken för på något sätt träffade jag alla mitt i prick med den. Han tyckte det var så kul att jag var så rädd för den samtidigt som jag träffade lika bra som han så han kallade dit alla andra instruktörer så de skulle få se...lite pinsamt...Men alla var jättesnälla och sa bara positiva kommentarer.

Tibbe fick premium paketet så han sköt med samma som mig men också med ett antal revolvrar och en thomson. Största revolvern var 44 Magnum vilken har en ganska bra rekyl. Han verkade jätteglad efter upplevelsen och han lyckades slå mig med en poäng i slutändan. Nu är jag jättesugen på att skjuta mer!!

Vi skjöt i stockholm på ett ställe som heter The Target

Tibbe siktar!

Instruktören visade oss en Desert Eagle. Vi skjöt aldrig med den men den är stor!

Mitt resultat! Träffade nästan alla skott. Dock hade jag tjänat mer på att bara sikta mot bröstet men ville verkligen få in några headshots (jo, jag vet...sett alldeles för många zombiefilmer)

Tibbes resultat!

Kul att se skillnaden mellan patronerna. Jag skjöt med de två minsta men tibbe testade nummer tre också (44 magum). Den sista är från en desert eagle.

Rekommenderas

Jag rekommenderar varmt dessa goda vegetariska "köttbullar". Köpte dem förra helgen och de är riktigt goda! Nu är jag sugen på att testa örtbiffarna som släppts i samma märke :)

Hunter fyller år!!

Idag blir vår fina Hunter nio månader! Kan inte förstå att tiden har gått så fort...men samtidigt känns det som vi alltid haft honom :) Han är fortfarande min lilla morsgris som älskar att hoppa upp i famnen och gosa. Skillnaden nu är att det känns när han hoppar på en...hehe, lite större har han ju blivit :) Jag ska försöka skämma bort honom rejält idag för på måndag ska han tyvärr tillbaka till veterinären.

Hunter en månad


Hunter tre månader


Hunter nio månader!

Sitter på en uteservering efter en mysig f...

img_5069 (MMS)

Sitter på en uteservering efter en mysig fredagsöl på jobbet :) Börjar bli lite kallt nu men man måste ju passa på när det är sommar. En äldre herre kom förbi och sjöng lite för oss och började prata om sisters of mercy. Typiskt uppsala :)

Best lunch ever!

I onsdags var det en speciell animatörslunch. Vi tog ett sorgligt farväl av Markus som går på pappaledighet men firade även Nisse som jag nu haft äran att jobba med i fyra underbara år. Mixade känslor där alltså!

Vi hade riktigt tur med vädret och satt ute och njöt (..och svettades!) i solen. Alla köpte det de ville äta och så grillade vi! Blev riktigt god mat och många skratt. Till efterrätt blev det jordgubbar, hallon, glass, maränger och chokladsås. Jag är inte van att äta så mycket på lunchen men man kan ju inte säga nej till jordgubbar :)

Henrik vid grillen


Förberedelser


Nisses jättesöta och lydiga lilla jack russell blandras!


Hela gänget (eller nästan...)


Min lunch!


Slutligen efterrätten, hade glömt av hur goda maränger kan vara.

Hunter har fått fler syskon!

Får ge ett jättestort grattis till Stina och Mikael på Stimics!! Sötnosarna föddes den 12 juli och föräldrarna är Brown Bean och Clark Gable som också är Hunters föräldrar. Kullen är hur fin som helst! Försöker hitta en favorit men de är alla så söta. Skulle lätt kunna smuggla med mig en hem...hmm..undrar om Tibbe skulle märka något :P

Ni kan hitta kullen här!

Bild lånad från Stimics sida

Födelsedagsbarn nummer två!

I tisdags blev Tibbe 31 år och det firades med god mat på Texas Longhorn. Jag tog en "Ladies" som är 200g kött och är den minsta biten de har, blev rejält mätt! Tibbe satsade och tog 400 g men han lyckades få i sig det. Till köttet serverades pommes och en halv majskolv. Jag beställde in lite spicy cheddarost dip som var jättegott att doppa pommesen i. Men inget slår ju såsen de har som man häller på köttet, så jäkla god!

Till efterrätt tog jag en chokladkaka/kladdkaka med grädde och tibbe en karamelliserad äppelpaj. Allt som allt var det jättegott och vi kunde mätta rulla därifrån :)

I present fick tibbe av mig de två första böckerna i serien som tv-serien "Game of Thrones" baseras på. Fast det var ju bara den lilla presenten...på lördag kommer den riktiga! Berättar mer senare :)

Ganska stor köttbit ;)


Mmmm...choklad

Så här kan man ofta hitta Yuki liggandes

Ser inte så bekvämt ut eller hur? :)

Födelsedags förberedelser

För att fira att Tibbe i morgon blir 31 år så har jag fixat och planerat lite. Kan inte berätta allt nu ifall han skulle läsa detta :P Men i ett första steg så bakade jag hans favorit i helgen. Kan ni gissa vilken? Jo, cheesecake! Vi har redan mumsat på den i två dagar nu men den kommer nog räcka hela veckan. Då blir Tibbe glad :) Riktigt god cheesecake, tack igen Sabine för receptet!

Ikväll slog jag även in en del av hans presenter. Då skulle såklart Hunter och Yuki hjälpa till så det tog en väldans tid. De skulle sitta på papperet, leka med saxen (det fick de inte göra) och dra i snöret. Var inte så lätt att hmmm...vad heter det...när man gör snöret lockigt...i alla fall, det var inte lätt när de hela tiden skulle dra i andra änden. Hunter lyckades sno snöret också och sprang iväg jättestolt så jag fick jaga honom. Tur att Tibbe spelade spel för han märkte inget :)

När jag äntligen var klar med allt så hade jag ögonen på Yuki så hon inte skulle springa iväg med något. Vände mig om då och såg Hunter sittandes på köksbänken tuggandes på en stor bit kyckling han snott från resterna på min tallrik...vilken pli man har på dem alltså :D

Paketinslagning


Favoriten!

Pasta med lax, spenat och tomater

I fredags åt vi en jättegod middag och jag bara känner att jag måste dela med mig av receptet. Det stod att receptet är för fyra personer men det håller jag inte med om. Absolut max tre portioner enligt mig annars måste man ta något till det. Rekommenderas varmt!


Ingredienser
4 port

200 g papardelle eller annan pasta, ev. glutenfri
12 bitar soltorkade tomater
75 g färsk spenat
250 g laxfilé utan skinn och ben
2 tsk olja
12 halverade körsbärstomater
2 dl lagalätt eller låglaktosalternativ
salt, peppar

Så här gör du

1. Blötlägg och strimla tomaterna.
2. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
3. Skölj spenaten och skaka av vattnet. Lägg bladen i en het torr stekpanna och vänd runt tills de fallit ihop och det mesta av vattnet ångat bort. Lägg över på en tallrik.
4. Skär laxen i ganska stora bitar. Stek dem hastigt i oljan.
5. Lägg i tomater och spenat och häll över grädden. Koka upp och vänd försiktigt runt. Smaka av med salt och peppar.
6. Lägg upp pastan på varm tallrik och skeda såsen över.
Servera med en blandad sallad.

400 kcal per portion

Receptet hittade jag här.

Zzzzzzzzzzzzzzzzz.....

img_9687 (MMS)

Zzzzzzzzzzzzzzzzz.....

Födelsedagsbarnet!

Idag blir lilla Yuki fyra månader och det firades med blötmat till både henne och Hunter. Jag har även idag börjat mixa hennes babycat mat med kitten och så äter hon ur hennes coola nya matskål. Jag tycker även hon börjar se lite större ut, hon är såklart mycket mindre än Hunter var i hennes ålder men lite börjar hon växa på längden. Spännande!

Hon är verkligen hur gosig och gullig som helst. Hon kommer till mig på morgonen och kvällen och ska ligga bredvid och bli klappad och spinner så högt. Om man kommer nära henne när hon ligger och sover så jamar hon högt och börjar spinna direkt, hur charmigt som helst! Hon har absolut ingen problem med höjder och klättrar och hoppar högt. Idag var hon uppe på diskbänken och jagade flugor och somnade sedan i diskstället.

Födelsedagsbarnet

Yuki med sin favoritleksak. Jag skojar inte när jag säger att hon kan leka med den i timmar. Hunter däremot tycker den är ointressant, hans favorit är istället...

...den här lilla kudden fylld med kattmynta. Han älskar att krama den samtidigt som han sparkar hårt med baktassarna.


Festmåltid!

Lyxfrukost!

Imorse var jag sugen på något riktigt gott så det blev havregrynsgröt. Mixade havregrynen med solroskärnor och kokade upp. Till garnering blev det färska hallon, blåbär och jordgubbar toppat med lite kokos. Serverat med mjölk så blir det jättegott!

Ska även försöka forska lite om olika "grötar". Den havregrynsgröten jag åt i USA var supergod men det kändes inte som vanliga havregryn. Kändes mer som frön eller puffar eller något liknande. Gott var det i alla fall :)

Dagens planer


1. Joggingtur (om det inte börjar regna)

2. Duscha och fixa till mig

3. Gå på stan!

4. Förbereda Tibbes födelsedag

Bjuder på en söt bild på Yuki!

Svamp är gott!

Ikväll tog jag en uppfriskande promenad i snabbt tempo ute. Var riktigt skönt men det småduggade så jag vågade inte gå för långt bort, kändes som jag väntade på skyfallet. Som tur var började det inte regna och när jag kom hem så hade Tibbe fixat en jättegod middag. Blev potatisgratäng, en köttbit (kommer inte ihåg vad ;)) och kantarellsås. Shit, vad kantareller är goda. Blir så goda i såser!

Till efterrätt gjorde jag en smoothie av kesella, färska blåbär, hallon och jordgubbar med linfrön, vaniljsocker och lite sirap. Till garnering strödde jag över lite hallon och kokos. Mums!

La i lite fetaost i salladen, har blivit helt hooked på det.

Trevlig överraskning

Kom hem från jobbet igår och hittade kvitton och papper överallt längs hela vardagsrumsgolvet. Gick in i sovrummet och ser att de vält papperskorgen och puttat ner allt från nattduksbordet. Men det slutar inte där! De har även lekt ovanpå min byrå och vält ner alla papper....suck...Jag tänker inte gå igenom och reda ut allt det där. Det blev till att samla ihop allt och stapla det på ett ungefär.

Enda som är positivt med att hösten börjar närma sig...

...är att höst katalogerna äntligen kommit! Jag hoppas dock på sommar i två månader till men alltid kul att titta på det nya modet. Men om jag vill få in fler kläder i klädkammaren så måste jag ta en ordentlig utrensning. Finns kläder sparade som är tio år gamla!! Tror inte ens jag kommer i dem längre :)

Lyckades ta en fin bild på sötnosarna! Tyv...

img_3014 (MMS)

Lyckades ta en fin bild på sötnosarna! Tyvärr var det mörkt i rummet men tyckte den blev fin ändå :)

Mmmm, blev lax teriyaki till middag. Var u...

img_3512 (MMS)

Mmmm, blev lax teriyaki till middag. Var ute och joggade efter jobbet i en halvtimma i det superfina vädret. Sedan blev det belöning i god mat :)

Mer shopping!

I lördags hittade jag två jättefina tröjor på stan. En fin genomskinlig röd tröja och en cool skjorta. Jag älskar skjortor och blev riktigt glad när jag hittade en i så fin färg i tjejmodell. Inte ofta det händer!

Kan knappt gå längre

Imorse var jag sugen på att ta en liten joggingrunda så efter att ha ätit frukost och läst igenom Sofis mode så bar det iväg. Såg mulet ut men direkt när jag började jogga så kom solen fram, sedan var det soligt ett bra tag. Men det gick bra ändå! Var jättemysigt att lyssna på musik och springa i små bostadsområden och se folk sitta i sina trädgårdar. Har skaffat en bra app till iphonen också som säger till mig var femte minut hur snabbt jag springer, hur långt och hur länge. Jag är fortfarande jättelångsam men lyckades jogga i 52 minuter och kom 6,17 km.

Tibbe mötte upp mig med våra cyklar när jag var klar och sedan fortsatte vi på cykel en bit utanför uppsala. Kändes verkligen som vi kommit till landet för det var bondgårdar, hästhagar och katter som sprang runt på grusvägar. Tyvärr började det blåsa alldeles för mycket så vi cyklade hemåt. Kan säga att jag knappt orkade trampa mot vinden men till slut kom vi hem ändå. Visade sig att jag varit ute i tre och en halv timma!!

Vi var båda väldigt hungriga så det blev en jättegod omelett (ehmehm...snarare äggröra) med kyckling, svamp och feta och sedan däckade jag. När jag vaknade såg jag att jag fått en ful bränna längs ena armen och axeln :( Får se till att ta på solkräm utifall att hädanefter.

Nu sitter jag i soffan men det är snart dags att lägga sig. Vi kom alldeles nyss hem efter att ha sett den nya Harry Potter filmen på bio. Den var bra...fin avslutning på hela serien. Tur att jag inte hade på mig smink heller för det var lite sorgligt att säga adjö till tio år.

Har ingen bild från idag att visa så istället får ni se min nya mugg! Jag tycker den är supersöt :)

Jogga i den här omgivningen är inte så dum...

img_2717 (MMS)

Jogga i den här omgivningen är inte så dumt :) Note to myself: ta med näsdukar nästa gång, alldeles för mycket pollen.

En gömd pärla

Idag när jag skulle köpa lite nya hudvårdsprodukter så hittade vi ett litet creperie gömt på en bakgata. Vi blev så sugna på det så vi ändrade våra middagsplaner och åt där istället. Och oh my god, så gott! Jag tog en galett med kyckling, fetaostcreme, tomater och babyspenat. Det var seriöst ruggigt gott :) Jag tycker det kan vara svårt att hitta ett bra creperie i sverige, vi var på ett i stockholm där de badade dem i fett...inte gott...Men de här var supercrispiga!

Då kände vi oss tvungna att testa en crepe också så det blev en med nutella, kokos och glass. Mmmmm...Jag var proppmätt efteråt ;)

Rekommenderas varmt!


Vi delade efterätten, skulle inte kunna äta hela denna efter all mat :)

Blöt början på helgen

Igår efter jobbet åkte vi hem och gav lillan hennes ögondroppar. Sedan tog vi cyklarna och åkte till en bar för att möta upp lite gamla kollegor. Hela dagen var det lite sisådär väder men det var ändå uppehåll när vi åkte hem. När vi sedan åkte iväg igen räckte det bara med att jag satte mig på cykeln så började det spöregna! Och det var inte vanligt regn, det var skyfall! Vi cyklade så fort jag kunde men det regnade så mycket så det var omöjligt att se något och jag försökte skydda mitt smink och hår under luvan. Hela situationen var så bisarr så jag kunde inte sluta skratta :)

När vi kom fram var vi helt genomdränkta...mina byxor, jackan och skorna badade i vatten. Då slutade det såklart att regna men det var redan för sent...var bara att sitta under taket på uteserveringen invirad i två filtar och vänta på att torka. Men det trevliga sällskapet fick mig att tänka på annat :)

Headern är uppe!

Yay, äntligen har jag en header! Kanske inte är den bästa någonsin men med tanke på att jag har noll kunskap om sådant så tyckte jag ändå det blev okej :) Var egentligen tänkt att Tibbe skulle göra den men det blev aldig av så då var det bara att ta tag i det själv. Vad tycker ni?

Tjej med attityd!

Idag hämtade jag ett efterlängtat paket! Efter mycket om och men och fram och tillbaka så har jag äntligen fått tag i Yukis framtida matskål. Nästa helg blir hon en stor tjej och kan smått börja med kitten maten så då blir det invigning. Nu ska ni inte missuppfatta skålen (den är egentligen gjord för hundar) och det är inte för att vi inte gillar henne eller något sådant utan det är för att hon har attityd och vågar vara uppnosing mot tre gånger så stora Hunter :P

Han har en exakt likadan i svart med texten "The boss" så jag tycker en röd blir jättefin till henne. Fanns en rosa också där det stod "Princess" på men aldrig i livet.

Yay! Nu är det bokat!

Till helgen ska jag äntligen se den nya Harry Potter filmen! Wohoo! Riktigt spännande att äntligen få se slutet och det här kommer bli första gången jag inte läst boken innan jag ser filmen. Älskade böckerna men av någon anledning så kom jag bara halvvägs i sista boken. Tror det var för lång tid mellan att jag läste sexan och sjuan att jag glömde av alla namnen. Kommer bara ihåg att jag var riktigt förvirrad.

Så nu hoppas jag verkligen att jag inte får något spoilat till dess för jag vet inte alls hur allt slutar. Enda jag hoppas på är att Snape inte är ond, han är min favorit så jag hoppas fortfarande på honom!

Shoppingen

När vi var i Gränby lyckades jag hitta en jättefin mörkröd tröja, en cool top, tre bra billiga baslinnen med spets och ett fint armband. Såklart inget på rea men tyckte de var så fina så köpte dem ändå. Tibbe dock hittade en jättefin röd tröja på rea för 150 spänn på JC! Det tyckte jag var ett kap :)

Sedan blev det lite nya kylskåpsmagneter och två paket te. Hittade en gammal favorit, sommardröm, men också en ny som ska smaka som piggelin. Ska bli spännande att smaka! Fanns väldigt många roliga tesorter, t ex en som skulle smaka som tuttifrutti men kände att två påsar te fick räcka till att börja med.

Är inte färgen fin? Älskar vinröd :)

Coolt armband, lite för stort som vanligt men kan fuska lite.

De är så söta när de sover :)

Cats, where they do not belong

Kul idé! Hittade sidan i en tidning förra veckan. Vissa är väldigt söta :) Ni hittar hemsidan här!

Petit chou

Måste bara visa något som Thibault bakade förra veckan. Det är en fransk efterrätt, man bakar små bullar som man fyller med vaniljkräm och sedan kan man ringla karamellsås eller choklad eller vad man nu känner på dem. Tibbe gjorde hälften utan något på och hälften med karamellsås. De är farligt goda! Nästa gång måste vi göra några med choklad på också. De är verkligen riktigt goda!

Jättemånga fina kullar nu

Det är många fina sibiriska kullar som fötts nu under sommaren. Räcker bara att titta på sällskapet sibirisk katt men också på de uppfödar bloggarna jag följer. Speciellt också för mig som är så svag för svarta katter :) Jag har tänkt att om det någon gång blir en till katt så blir det en helsvart men sedan tittar jag runt på alla som föds nu och så ser jag t ex en liten svart/vit/röd kattunge. Tycker de ser så fina ut när färgerna är starka! Sedan älskar jag Hunters teckning, hade gärna haft en i samma teckning fast i silver. Och en helvit! Och en svart smoke! Och får såklart inte glömma en blå, kanske inte så enkel att få tag på men så fin. Hmm...blir en massa katter det där. Aja, jag har resten av livet på mig att fixa det :)

Sedan förväntar jag mig att det finns ett botemedel mot allergi om 20 år så då blir det en helig birma, en hund (helst en svartvit strävhårig parson russell), igelkottar och en sköldpadda. Jag kan såklart skaffa en sköldpadda nu men vi har inte plats till det.

Men för att komma tillbaka till ämnet, titta gärna in S*Marinette's jättesöta kullar (speciellt Ivar och Izelie!), S*Magica De Vil's sötisar och S*Clarellis kull (skulle kunna ta med mig alla hem :))

Dessert! McFlurry med ballerina kladdkaka :)

img_2613 (MMS)

Dessert! McFlurry med ballerina kladdkaka :)

Efter en lång cykeltur runt Ultuna och Lut...

img_9184 (MMS)

Efter en lång cykeltur runt Ultuna och Luthagen så tar vi nu en välförtjänt middag. Jättegod pizza med kyckling, champinjoner och getost. Och såklart en kall öl till! Kul vilka ställen man kan hitta när man åker runt lite :)

Hemgjorda hamburgare

Gud vad jag älskar grillade hamburgare, så jäkla gott! Måste vara med cheddarost och hamburgerdressing och såklart o'learys starka bbq sås. Igår la vi in en skiva bacon också...mmm....Blir så saftigt köttet också när man blandar in lite hickory sås och grillar det. Skulle lätt kunna äta det varje vecka :)

En kall öl till maten gör allt perfekt!

Seriöst, hur mycket päls kan man ha?!

Så här ser det ut efter att jag använt furminatorn på Hunter i fem minuter. Hårbollen är nästan lika stor som Yuki! Och jag lovar att man inte ser någon skillnad på Hunter :)

Kardan på bilden köpte jag billigt och är jättebra att reda ut tovor. Men inget slår furminatorn om man vill rensa ut päls!

Super trött!

Idag var så fint väder så vi bestämde oss för att cykla ut till Gränby centrum. Gick ganska snabbt att cykla dit, kan inte förstå att jag var så emot att cykla förut när det går så fort. Nu känns det jättejobbigt att behöva gå någonstans :) Hittade en del fina saker och kände att eftersom jag inte shoppat på en månad (även i LA!) så fick jag unna mig lite saker. Kan visa senare!

När vi cyklade hem var det fortfarande superfint väder så jag kände inte för att vara hemma alls. Så vi åkte hem, gav Yuki hennes ögondroppar och cyklade sedan runt i Uppsala i två timmar. Tror vi var runt lite överallt och det är supermysigt att cykla runt i hus områden som har jättefina hus och så kan man se lite hundar och katter på gårdarna. Önskar någon dag att vi har pengar att köpa ett sådant litet hus :)

Nu är jag supertrött och känner att jag kommer slockna snart på soffan. Men först ska vi grilla hamburgare och sedan kan jag somna med en bra tidning i handen.

Hmm...vilken ska jag välja? Mode, katter eller girlpower...

Veterinärbesök

Idag blev en stressig dag. Var jääättetrött när jag vaknade på morgonen så jag lyckades somna med Yuki på mig i soffan. Och gissa vad? Jag vaknade klockan åtta och fick panik för att jag försovit mig. Snacka om deja vu från igår!

Efter vad som kändes som världens snabbast dag fick vi springa från jobbet klockan fyra, cykla hem, få in katterna i buren, ringa taxi och åka iväg på femton minuter. Men vi hann! Båda katterna var jättesnälla och tysta både under resan dit och på besöket. De satt så snällt stilla och lät sig bli undersökta. Visade sig att Hunter fått öronskabb så de fick grundligt rengöra hans öron och behandla både honom och henne med medel. Stackars Hunter stod stilla men började skaka efter ett tag. Han är fortfarande inte sig själv ännu och vill mest bara ligga och sova i ett hörn :(

Yuki fick en helundersökning och det visade sig att hon har alldeles för torra ögon. Nu blir det ögondroppar fyra gånger om dagen i en månad och sedan ska vi tillbaka. De vet inte vad som kan ha orsakat det så de tog en del tester. Men på den positiva sidan så väger hon nu 1,69 kg och Hunter väger 4,88 kg!

Jag har skämt bort dem med blötmat när vi kom hem och kommer nog ge dem lite torsk till helgen. Får så dåligt samvete när man utsätter dem för sådant men jag är väldigt glad att vi åkte dit så det inte blev värre.

Söta Yuki igår

Jetlag eller bara trött?

Tibbe spelade fotboll idag efter jobbet så när jag kom hem satte jag mig i soffan och då kom lilla Yuki upp och skulle sova i mitt knä. Jag som tycker sådant är så sött lät henne vara kvar och lutade mig bakåt. Ni kan ju gissa vad som hände ;) Slocknade halv åtta på kvällen! Vaknade upp en halvtimma senare i chock för jag trodde det var morgon och jag somnat på soffan. Såg att klockan var åtta på kvällen och fick panik när jag trodde jag sovit bort en hel dag! Tror det tog ett par minuter innan minnet kom ikapp och jag förstod vad som hänt :)

I morgon måste vi gå tidigt från jobbet. Hunter har börjat klia sig mycket i öronen och Yukis öga rinner mycket så vi ska till veterinären. Hon jag pratade med på telefonen ville checka båda eftersom hans problem började när vi fick henne och bådas kan vara smittsamt (mellan katter). Jag tror möjligtvis att de är friska men det är lika bra att ta det säkra före det osäkra. Ska bli kul att se om vi kan trycka in båda i transportburen...vi har ju bara en för tillfället.

Kvällens middag var en av mina favoriter; stark grönsaks och köttfärsgratäng

Yuki har börjat gosa och sova på mig :) Ho...

img_9257 (MMS)

Yuki har börjat gosa och sova på mig :) Hon såg hur Hunter gosade med mig på morgonen och ville vara med. När han var klar låg hon kvar och spann. Har hänt två dagar i rad nu, yay!

LA i bilder

Har inte så mycket att säga om LA egentligen, som sagt så jobbade vi mest så hann inte utforska staden så mycket. Åt en massa god mat dock och det är mest det jag hunnit ta bilder på. Tänkte jag kunde visa de få bilderna jag tog i alla fall :)

Fick en jättegod flygplans frukost på flyget mellan stockholm ooch paris.


Mitt rum med den obäddade sängen :)


Utsikten från balkongen (klockan stämmer inte).


Supergoda hotellfrukosten.


Kommer inte ihåg vad detta var men det var det jag åt första kvällen på den mexikanska restaurangen.


Världens godaste hamburgare och pommes på "Fatburger". Namnet kanske inte lockar en med shit vilka goda hamburgare...mmmm...alltså, nästan bättre än bullits.


Jättegoda vattenmelon juicen!


Jag på stranden. Ser ni det coola livvakts tornet i bakgrunden?

Finbesök idag

Idag har vi haft finbesök! För första gången fick vi agera testhem för allergiker och det gick väldigt bra. Sabine och Daniel som jag arbetade med förut var här och lekte med katterna, vi pratade en del och sedan bjöd vi på lite blåbärssmulpaj som Tibbe bakat.

Katterna uppförde sig väldigt bra och både lekte och gosade. Tror Daniel blev lite förtjust i Yuki som lekte som en galning hela tiden och sedan somnade i hans knä och började spinna. Var en jättetrevlig eftermiddag!

Vilken lång dag!

Eller jag kanske ska säga dagar? Min lördag började i fredags morgon LA tid. Först tog vi flyg till New York som tog lite mer än fem timmar. Var så sugen på att stanna där! Såg siluetten av staden från flygplatsen. Måste verkligen åka dit någon gång. Vi slapp som tur var gå igenom säkerhetskontrollen igen så det gick ganska snabbt att komma fram till nästa terminal som tog oss direkt hem till sverige. Tror den resan tog åtta timmar.

Så imorse halv tio svensk tid landade vi och jag var nog hemma vid elva tiden. Var VÄLDIGT trött då men man måste hålla sig vaken hela dagen så man kan snurra om dygnet igen. Tog en övervakad powernap på två timmar och sedan har det varit fullt ös hela dagen. Jag har saknat Tibbe så det var så skönt att äntligen krama honom igen :) Sedan verkade katterna ha saknat mig lika mycket som jag saknat dem.

Hunter har följt efter mig hela dagen och han ville ligga och gosa med mig och sedan somna i min famn :) Tyvärr hade han fått en massa tovor i pälsen och lillan hade avföring hängandes så det var in med katterna i duschen. Tänkte om hon såg hur snäll han var så skulle hon ta det lite lugnare...

Hunter gick som vanligt jättebra att bada och han lät mig t o m borsta honom och klippa bort alla stora tovor. Hon däremot lät som jag försökte döda henne. Hon pep, vred sig, bets och satte klorna i allt. Stackars Hunter blev helt förstörd att höra henne pipa så han började prata med henne och kom in i duschen, bet tag i henne och försökte dra ut henne :S Men till slut fick vi de båda rena och fina.

Sedan var det dags för konsert! Tibbe ville se Suzanne Vega så jag följde med honom till Katalin där hon spelade. Har bara hört någon få låt med henne men hon var bra. Riktigt fin röst!

Nu borde jag gå och lägga mig men är så klart helvaken. Men känner jag mig rätt så kan jag nog somna snabbt ändå ;) Kan berätta lite om resan i morgon. God natt till er alla!

Hejdå LA för den här gången!

RSS 2.0