Finaste Yuki

Hon börjar verkligen bli en vuxen dam nu :)Magont

Nu ligger jag på soffan med magkramper igen...hela den här veckan har jag haft ont och i princip sett gravid ut och nu ikväll ligger jag dubbelvikt med kramper. Ibland blir jag trött på den här magen...

Imorse lyckades jag göra någon konstig rörelse med ryggen också på gymmet så jag har svårt att röra mig. Ont i magen och ont i ryggen, vad gör man då? Tittar på fotbollen med sin pojkvän...great...just great :P

Tur att man har söta katter att titta på i alla fall!Bröllopsbjudning

Efter utställningen i lördags var det bara att ta av sig sminket och göra om allt igen, på med klänning och skor och sedan ut mot Ulva Krog! Jag hade en jättefin klänning från Karen Millen som hängt i klädkammaren länge och väntat på det rätta tillfället. Till det ett par nya skor jag fick i födelsedagspresent.

Det var en kollega som gift sig så vi var ett par stycken från jobbet som satt tillsammans. Ulva Krog var jättemysigt och det serverades mycket god mat och gratis dricka. Jag har inte varit på så många bröllop innan så blev lite förvånad över traditionerna. T ex så ska tjejerna pussa brudgummen om bruden lämnar rummet? Hade jag ingen aning om men det var bara att hänga på :)

När stället stängde vid midnatt så åkte jag hem men Tibbe drog ut på stan i sin kostym och fortsatte fira hela natten!

Uppsala Kattklubbs utställning

Igår var det som sagt dags för utställning igen! Den här gången var det i Uppsala, bara fem minuter från där vi bor så ganska skönt med lite sovmorgon.

Det blev inte så jättebra resultat för katterna men med tanke på att det var sibbe special och då fullt med massa fina sibirer så är jag ändå nöjd. Yuki hade Lena Björkander och fick ett till CAGPIB cert men vi kom sist i BIVen och fick ingen chans till nominering.

Dante då...det var hans första utställning och från att vara så kaxig hemma så var han motsatt där. Han skakade som ett asplöv och satt mest i ett hörn nergrävd under deras bädd och gömde sig. Hos domaren dock var han jättesnäll även om han var blyg. Vi hade Mats Askett och hade konkurrens så blev bara ett Ex 2 men han sa att han verkade lovande så får se.

Jag hade fått dispens för att gå tidigare pga bröllopet så missade tyvärr sibbe panelen men tur att båda katterna var klara!

Lena Björkander

Mats Askett med Dante

Kattutställning

Nästan ett år sedan sist men nu är det dags igen!Livsnjutaren nummer ettKanske är dags att gifta sig?

Jag är svag för skor och när jag såg de här supersöta bröllopsskorna så blev jag bra allt sugen att köpa. Men då måste man ju skaffa klänning, ring, kyrka...alldeles för mycket planering :P

Men de var fina!Trevlig överraskning

Blev lite skraj när jag såg konstiga lappar hänga i lägenheten när jag kom hem men jag följde spåret och blev jätteglatt överraskad! Tack så jättemycket Frida och Didrik!! 
Har sett fram emot det här spelet länge! Om man bara hade konsolen till det.

Men titta vad jag fick av Tibbe i födelsedagspresent! Yay! Det är dags att hänga med i utvecklingen ;)

Födelsedag och magreaktion

Nu sitter vi på tåget till Uppsala igen efter en långhelg i Göteborg. De första dagarna hade vi verkligen otur med vädret men på lördagen blev det fint och det var väldigt soligt och skönt igår på min födelsedag!
 
På lördagen hälsade vi på min pappa och Ana och åkte med i deras husbil på en runda utanför Göteborg. Vi gick runt i ett slott (som jag har glömt vad det hette) och sedan blev det minigolf. Gissa vem som vann :D
 
Vi sov över hos min pappa och på morgonen var det uppdukat en stor frukostbuffé för min födelsedag! Åt färsk ananas, så gott! Mot eftermiddagen blev det födelsedagsfika med min mamma och mormor och efteråt passade vi på att gå till Liseberg i det fina vädret. Jag åkte inget men kände för att testa turen i lyckohjulen. Och det blev allt en vinst!
 
Dagen avslutades på en hamburgerrestaurang men jag hann bara ta två tuggor på mina sötpotatis pommes sedan fick jag en trevlig magkramp så det var bara att rusa hem och spendera resten av kvällen hopkrupen på soffan. Jag var läskigt nära att svimma på vägen hem, kallsvettades, såg stjärnor, kunde inte känna benen och vinglade runt helt likblek. Måste nog sett ganska lustigt ut :P
 
Men förutom det så hade jag en jättetrevlig helg med familjen!
 
 
 
 
 
 
 


På besök i Göteborg

Tibbe och jag är i Göteborg och hälsar på hos min släkt. Jag hade hoppats på fint väder så man kunde vara ute en del och vi hade tänkt besöka Liseberg (förra gången vi försökte fick jag feber) men istället har vi haft spöregn och åska. 

Men det är mysigt ändå. Vi såg Edge of Tomorrow igår på bio (bättre än jag förväntat mig), sedan har det blivit en del shopping och fika ute. Vi har hittat en del ekologiska fairtrade cafèn som serverar glutenfritt och lantosfritt så jag är glatt överraskad. Önskar det fanns sådant i Uppsala!

Gluten/laktosfritt på Condeco

Glutenfritt på Fröken Olsson

Blev lite shopping här :) Har tyvärr inte råd med kläderna men blev påfyllnad av mina proteiner.

Gizmo!
RSS 2.0