På kattutställningen!

Vi är på kattutställningen och kan äntligen pusta ut lite. Var en stressig morgon eftersom vi var bland de första ut.

Jag har inte fått tillbaka bedömningarna ännu men det gick bra för båda två. Hunter är upp för nominering i eftermiddag men förutom det är vi egentligen klara. Bara att vänta tills utställningen stänger.

Sömniga

Så här låg Yuki och sov i min famn igår. Slutade med att jag började nicka till också :)

Förberedelser och nerver

Nu till helgen är det dags för våran första kattuställning någonsin! Jag har försökt intala mig att det är första gången, vi får lära oss av våra misstag och det kommer säkert gå bra men jag blir bara mer och mer orolig. Så mycket som kan gå fel! Tänk om katterna hatar det, de blir illamående på resan dit, får jättedålig bedömning, vi blir diskade...listan kan göras lång. Tror inte jag har varit så här nervös för något på ett långt tag. Jag är rädd att jag inte kommer förstå allt och missa när de ska upp för bedömning och inte förstå alls alla termer och sådant domaren kommer säga. Usch...jag tycker det är så spännande och vill verkligen det men är alldeles för nervös!

I helgen har jag förberett katterna så bäst det gått med mina få kunskaper. Jag tog i alla fall bort alla tovor och badade dem så nu är de förhoppningsvis fina i pälsen. Gick väldigt bra att både bada och föna dem även om de kanske inte tyckte det var det roligaste någonsin.

Det som är kvar nu är att packa allt vi behöver ha med oss, inte glömma ta med oss bekräftelsen och hoppas vi har turen med oss!

Present!

Fick hem ett brev för ett tag sedan att jag hade ett paket att hämta. Hade ingen aning vad det var men jag glömmer lätt vad jag beställer så gick ner på stan och hämtade det. Blev jätteglad när det visade sig att pappa och ana överraskat mig och köpt mig en liten present! En egoist tekanna som han kallar det eftersom den är så liten ;) Men jag tror det får plats kanske två koppar i den, fast bara jag som dricker te här hemma ändå. Så nu inviger jag den med mitt lyxte och har lite ego-tid :P

Tack för presenten!

Joggingtur "egentid"

Nu är jag tillbaka efter morgonrundan. Hade inte tänkt vara ute så länge men blev hela 47 minuter! Hade inget mål om tid eller hastighet utan visste bara att jag ville komma till min favorit utsiktsplats. Tror det blev lite mindre än sex kilometer och det känns helt okej för mig :) Solen kom fram också vilket gjorde turen jättemysig.

Pratade med en kollega förra veckan som sa att det kan vara bra att inte klassa träningen som träning utan mer som "egen-tid" så det inte ska kännas som ett måste. Tycker det låter som en bra ide!

Den här gången lyssnade jag inte på musik heller utan hade köpt en ljudbok. Var jättekonstigt i början men efter ett tag kändes det helt naturligt och gjorde rundan både roligare och mer produktiv. Jag är en sådan person som gillar att få så mycket gjort som möjligt samtidigt och eftersom jag somnar om jag bara öppnar en bok så var det här nog det mesta jag "läst" på ett bra tag :)

Oj, långt inlägg! Nu blir det dusch och sedan ska jag iväg!

God morgon!

Kul när man kommer ut ur sovrummet och ser båda katterna i fönstret spanandes på något. Kunde inte se vad det var men det finns en del katter i området.

Nu ska jag mysa lite med katterna i soffan och sedan blir det ut på en joggingtur. Lite besviken på vädret för det är ganska molnigt men det har i alla fall slutat regna.

Fail!

Lyckades somna sittandes vid bordet och måste tyckt det var en bra ide att lägga mig på soffan då för vaknade här nu. Aja, nu ska jag göra ordning mig och sova :P

Kan visa en bild på min jättegoda lunch idag som jag avnjöt vid ån i solen tillsammans med Frida! Första lunchen ute för i år och det var riktigt fint väder. Måste bli en tradition!

Planering och schema för helgen

God kväll!

Just nu sitter jag och äter middag och dricker ett glas vitt medan jag sätter upp helgens to do lista. Förvånansvärt nog blev det omelett men den här gången testade jag att ha i tonfisk. Fungerade hyfsat okej men jösses vad snabbare man blir mätt på det.

Tänkte sätta upp ett schema, göra ordning mig och sedan gå och lägga mig tidigt. Är riktigt trött idag och ska upp tidigt så hade varit skönt att sova ut. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

Födelsedag!

Idag blir vår lilla tjej ett år. Ett helt år! Kan inte förstå att tiden går så snabbt men nu börjar hon bli stor. Dock inte storleksmässigt för hon är fortfarande jätteliten :) Har köpt tonfisk så ikväll ska katterna få finmat och så blir det massa mys.

Grattis Yuki!

Tibbes välkomst middag!

I söndags när tibbe kom hem blev det att laga god mat och göra lite efterrätt. Testade att göra ett nytt recept på köttfärslimpa med fetaost som var supergott! Det serverat med en krämig spenat"sås" med sambal oelek blev en jättebra kombo. Till efterrätt blev det cheesecake...eller cheesecake vet jag inte om man ska kalla det. Den var god för att vara LCHF men efter jag smakat på chessecake receptet från Sabine så är det svårt att hitta något som kan komma upp i de nivåerna.

På tal om LCHF så har jag smått börjat gå tillbaka till att äta vanligt. Eller, än så länge äter jag LCHF men blandar in nötter, bär och choklad men måste smått börja vänja mig vid vanlig mat. Jag ska snart iväg på en lång resa och där blir det näst intill omöjligt att hålla sig till en diet.

Morgontur!

Kom precis hem från en halvtimmas joggingtur i soluppgången. Skönt väder ute! Nu blir det dusch och sedan gå till jobbet.

Vissa dagar vill man bara stanna i sängen

Känns det inte lite läskigt när man kan svara ja på alla dessa frågor?

Morgonmys med katterna

Tror inte jag kommer någonstans på ett tag. Har legat och myst med Yuki ett tag och när hon var klar kom Hunter upp. Måste ju ge båda uppmärksamhet :)

Igår var jag omringad av dem också, hade Yuki sovandes i knät och Hunter sovande precis bakom mig på nackstödet. Innan dess satt jag vid bordet och tittade igenom nya hm katalogen, då skulle Hunter upp på bordet och sätta sig på min tidning för att få lite uppmärksamhet!

Älskar mina gosiga katter. Även om det betyder att man blir sen ibland ;)

Äntligen hemma!

Igår eftermiddag kom äntligen tibbe hem! Jag tog en kort powerwalk genom fålhagen och sedan begav jag mig till stationen för att hämta honom. Va kul det var att äntligen få se och prata med varandra igen. Katterna verkade lika glada också :)

Han verkar ha haft en väldigt bra resa så vi tog en fika och pratade när han kom hem. Jag fick t o m en rolig t-shirt i present, yay! Han köpte även roliga presenter till sin mamma och bror.

Skönt att ha tibbe hemma igen.

Prometheus

Bjuder på nya Prometheus trailern medan jag håller på. Ser verkligen fram emot den här filmen!

Städdag

Idag kommer bli stressigt...som om det inte var det redan igår :P Igår hann jag arbeta, inhandla mat för veckan, städa upp hemma, klippa klorna på katterna, dammsuga lägenheten (med gardiner!) och titta på film innan jag totaldäckade på soffan.

Jag såg filmen "I don't know how she does it" med Sarah Jessica Parker och det var skrämmande hur mycket jag kände igen mig i filmen. Tycker mycket de nämner om hur man ser på män och kvinnor stämmer. Och det här med listor, vilja hinna med ALLT och kunna tillfredsställa alla stämmer verkligen på mig. Riktigt bra film! Gillade inte riktigt slutet eftersom jag tycker det känns lite orealistiskt. Kanske något fel på mig..hehe, ni förstår om ni ser den. Rekommenderar den varmt i alla fall. Satt och funderade ett tag efter filmen och jag skulle aldrig hinna med barn. Den stressen jag har nu plus lägga till barn...mina listor skulle bli milslånga :)

Schemat för idag:
  • Tvättstuga
  • Laga luncher
  • Cykla förbi stan och inhandla kondenserad mjölk och bär
  • Baka LCHF cheesecake
  • Bada katterna
  • Våttorka golvet
  • Bädda om
  • Diska
  • Powerwalk
  • Göra middag
Deadlinen är i eftermiddag när tibbe kommer hem. I can do it! (Om bara Yuki kan sluta sova på min arm)

Middagen igår; vegetarisk vuxenomelett med fetaost, soltorkade tomater och oliver! Yes, jag har börjat gilla oliver. Supergod omelett!

Saknar Tibbe

Sådana här låtar får jag inte lyssna på när tibbe är borta. Superdeprimerande...

Promenad

God morgon!

Dags att upp och hoppa, jag har mycket att göra idag så lika bra att börja tidigt. Har inte mycket minne av gårdagen så gissar på att jag somnade i soffan. Bevisen ligger framför mig på bordet; halväten chokladkaka, tidningar, iphonen. Vaknade ganska mysigt dock med att Yuki låg på mig och spann, mycket bättre än väckarklocka!

Igår på lunchen tog Frida och jag en promenad. Var jättemysigt att ta en tur förbi kyrkan och upp till slottet i solen. Blir verkligen sugen på att komma igång med träningen och promenader och powerwalks är nog en bra start. Skönt med en paus på jobbet också och få lite luft och ny energi!

Även om jag bott i Uppsala sedan 2007 har jag aldrig ens varit uppe vid slottet. Väldigt fin utsikt där uppe. Kanske ska passa på i sommar och vara lite turistig och se vad Uppsala har att erbjuda.

Utsikt från slottet mot parken

Utsikt över stan

Dark Shadows

Trailern till Tim Burtons nya film har släppts! Känns inte som kombon johnny depp, tim burton och helena bonham carter plus vampyrer, häxor och spöken kan gå fel. Ett måste att se!

Fredag!

Yay för fredag! Ser ganska molnigt ut just nu men jag hoppas på fint väder. Tänk om det kunde bli lite varmare igen så vi kan ta upp balkongmöblerna och börja njuta av balkongen. Lyx!

Både katterna och jag är riktigt trötta så vi ligger alla och myser på soffan. Borde ta min dusch snart men kan vänta lite till :) Finns det något sötare än Yuki när hon sover?

Torsdagens försök att ta fina bilder på katterna

Om jag jämför att ta kort med min lilla kamera mot den här så blir nog vartannat kort fint på den lilla men kanske vart tionde bra med den stora. Men lyckas man ta en fin bild så blir man så nöjd och bilden kan verkligen bli jättefin. Verkligen roligt att ta kort med den! Måste lära mig den först men kan förstå att vissa blir hooked och köper riktigt dyra kameror. Enda nackdelen (förutom min okunnighet) är att den är bra tung, får kramp i handen efter ett tag.

Yuki ligger alltid med framtassarna korsade


Kan verkligen se hur han tappar päls runt kragen :(


Att lyckas ta en osuddig bild på Yuki kräver mycket tålamod


Exakt så här blänger Hunter på en om man ska borsta!

Fuktbomb

Mina hudvårdsprodukter håller på att ta slut så jag passade på att köpa nya när jag fick ett erbjudande jag inte kunde stå emot. Tror jag fick nästan 500 kr rabatt, inte helt dumt! Ska dock försöka hinna svinga förbi stan i morgon och leta efter en riktigt återfuktande ansiktsmask för just nu är min hy helt snustorr. Vet inte om det är den torra kalla luften men jag kan knappt le så stel huden är.

Älskar figurerna man får med, nu har jag en i grönt, rosa och rött!


Mina fingrar är verkligen läskiga på bild...

Soffsovare

Jag måste verkligen se till att dra mig till sängen på kvällen och sova där. Två kvällar i rad har jag somnat på soffan med allting på. Jättemysigt med katterna men sova med smink och vakna vid fyra tiden på morgonen av ljuset och halvsova till sex gör mig inte så utvilad.

Ikväll så! Nu ska jag gosa lite mer med Yuki innan det är dags med simning.

Rymlingar

Höll nästan på att säga god morgon eftersom jag precis vaknat till. Kom hem, åt och lyckades sedan somna till sittandes i soffan. Nice!

Tänkte jag skulle berätta om våra rymlingar till katter. Enda sedan vi flyttade har Yuki varit mer och mer nyfiken på vart vi tar vägen på dagarna och hon sitter alltid precis innanför dörren och tittar försiktigt ut när vi kommer hem. De senaste veckorna har nyfikenheten eskalerat dock. Det började med att hon tog något steg ut till att hon nu går ut genom dörren helt orädd. Värsta är att det börjar smitta av sig på Hunter. Förut satt han alltid innanför och väntade men idag när jag öppnade dörren med nycklar, post och paket i händerna så stack katterna ut direkt!

Fick dumpa allt och putta in Hunter igen som inte lyssnar på en och sedan springa efter Yuki som tog chansen och sprang mot trappan. Får börja passa mig och se till att jag står beredd när jag öppnar dörren. Tror säkert att inget skulle hända om de sprang ut i trapphuset men har man otur och någon öppnar ytterdörren...

Jag lät dem ha på sig sina selar i förrgår så med lite till träning ska jag börja med att ta ut dem på balkongen och sedan ut på gården. Men sådant väntar jag med tills tibbe är hemma, behöver backup :)

Lita Spike Taupe

Jag är väldigt besviken på att jag inte hann köpa Everest Black när henrykole fick in några få skor på lagret. Tror de tog slut på bara några timmar om ens det. Nu när jag läser kommentarerna kommer de förhoppningsvis få in nya till hösten...suck...

Till bättre nyheter så har de fått in Lita Spike i en ny färg! Svårt att avgöra exakt hur den brungrå färgen kommer se ut i dagsljus men de ser riktigt snygga ut. Vill ha!

Kattutställning i slutet av mars, wohoo!!

Vi kom med! Jag är så glad!! Trodde verkligen inte vi skulle lyckas komma med eftersom det ofta blir fullt men jag fick bekräftelsen i förrgår. Så i slutet av mars ska tibbe, jag och båda katterna på ett litet äventyr. Kommer bli en massa stress, oro och väntan men ska bli kul att se vad domarna säger och förhoppningsvis prata med andra sibbeägare.

Jag har inga förväntningar eller förhoppningar alls utan sitter bara och funderar på allt som kan gå fel. Och Hunter kommer ha tovor och Yuki mjäll. Skulle inte förvåna mig och hon lyckas börja löpa den helgen också :P Men nu finns det ingen återvändo. Superspännande!

Kenza jeansen

I söndags hann jag ta en snabb tur på stan innan de stängde. Kände lite att jag behövde något att tänka på så jag inte satt och uppdaterade aftonbladets hemsida hela tiden ifall det skulle varit någon flygolycka. Jag kan lätt jaga upp mig och det enda som jag vet alltid hjälper är att shoppa.

Jag hade sett Kenza ha på sig ett par jättesnygga mörkröda jeans från HM som jag inte hittat på deras hemsida. Oftast brukar allt vara slutsålt så blev lite chockad när jag faktiskt hittade dem i butiken. Och en kvar i min storlek! De satt jättebra och har verkligen en jätteläcker färg så de fick följa med hem. Fick mig glad och gjorde att jag tänkte på något annat en stund.

Tyvärr jättesuddig bild men att ta bilder från höften samtidigt som katterna skriker utanför dörren var inte så lätt :) Hoppas nyansen syns i alla fall.

God morgon!

Jag vaknade av första klockan första ringningen idag. Brukar aldrig hända! Kan inte gå till jobbet tidigare för det för idag är det simning som gäller. Skönt att komma igång med träningen igen efter all sjukdom.

Kommer ihåg att jag drömde om explosioner och demoner. Inte undra på att jag inte känner mig utvilad!

Leker runt med kameran

Nu när tibbe är bortrest så tyckte jag det var bättre att vi bytte kameror ett tag så han kan ta med sig min lilla canon och så får jag ha lite kul med den stora nikon kameran. Jag köpte nikonen till honom för några år sedan men vi har aldrig riktigt lagt tid på att lära oss hur den fungerar. På senare tid har jag varit väldigt sugen på att lära mig ta bättre bilder och jag tror den blir en bra nybörjarkamera.

Så, om ni märker att det blir färre och sämre bilder så är det jag som inte kan lista ut den eller inte hinner ta en bra bild :) Blir säkert massa bilder med iphonen istället :P

Två bilder tagna med lite olika inställningar, ingen aning vad inställningarna betyder...


...så tror ett bra första steg är att leta rätt på manualen

Early bird

God morgon!

Jag har redan varit uppe i över två timmar men har bara tagit det lugnt på soffan med en tidning, en kopp te och lite frukost. Klockan började ringa fem imorse för tibbe skulle iväg tidigt på en liten jobbresa. Min plan var egentligen att lägga mig och sova igen men när jag väl vaknat hade jag ingen lust att lägga mig ensam i den stora sängen så jag gosade ner mig med katterna i soffan istället. Med tanke på att vi la oss vid midnatt igår så kommer jag nog krascha tidigt ikväll.

Tänkte smått börja göra mig iordning och cykla ut mot stan. När det varit vinter och kallt så länge vill jag bara ut hela tiden när det är så fint väder. Jag har gjort en lista på saker jag vill få gjort och lite saker jag vill titta på i stan. Om jag sedan inte är för trött så blir det lite spelande ikväll! Jag har ett nytt spel hemma som jag ser fram emot att testa. Kan visa senare!

Så här känner jag mig när jag kan cykla i sol och värme (minus bilolyckan)

Pose of the day?

I think so :)

Ensam

Va skönt det är att cykla ute när det är helt dött på stan. Inte så kallt idag heller!

Kattmats djungeln

Igår tog jag en cykeltur i fålhagen för att inhandla mer kattunge mat till Yuki. Någon...nämner inga namn...tycker fortfarande det är kul att småäta från hennes skål så fick köpa en ny påse ganska snabbt. Lilla damen ska snart byta till vuxenmat så behöver inte så mycket men det kommer bli en övergångsperiod.

Jag tittade runt på alla matsorter och det kommer bli ett svårt val. Just nu kör vi Maine Coon vuxenmat som fungerar bra till Hunter men jag hade gärna haft två foder som jag kan mixa. Finns MASSA olika märken som är bra på det ena eller det andra och ligger i olika prisklasser. Tror jag kommer få googla en massa och köpa småpåsar och testa.

Hittade även en transportväska till Yuki som jag verkligen vill ha (rosa svart!) men hade inte plats att ta med på cykeln. Men jag kanske ska föbi idag igen för jag har hittat ett mjällschampoo som jag tänkte testa. Jag har märkt att mjället försvinner när jag tvättar henne men efter en vecka är det tillbaka igen. Hade velat bada henne i helgen med mjällschampoo och blir det inte bättre så blir det en tur till veterinären. Nu när snön har försvunnit kan vi i alla fall cykla till veterinären och spara taxi kostnader men undersökning och tester är inte billigt.

Fredagsmys!

Jag ska upp tidigt imorgon så blir inget festande för mig ikväll. Har istället en myskväll hemma och njuter av att bara ta det lugnt. Jag har tagit en lång dusch och gjort ansiktsmask och nu gosar jag ned mig i soffan med en god omelett och tidningar.

Kara

Det är GDC nu i San Fransisco och en av mina favoritspelutvecklare var där och visade upp en ny tech demo. Det är franska Quantic Dream med David Cage i toppen som visade "Kara", har ni inte sett den så ta en titt! Riktigt bra gjord och så fin och vacker. Vad nyfiken jag är nu på vad de utvecklar för nytt spel. Kommer säkert vara jättebra och fokuserat på animation och story. Precis som det ska vara :)
Har ni inte spelat något av deras spel så rekommenderar jag dem varmt. Fahrenheit är ett av mina absoluta favoritspel och Heavy Rain var riktigt bra också. Ohohoh, blev sugen nu på att lista mina topp fem spel :)
  1. Resident Evil 4
  2. Fahrenheit
  3. Devil May Cry 3
  4. Uncharted 2
  5. Vampire Bloodlines

LCHF bröd

Titta Frida vad jag hittade på Life! Nu kan man köpa LCHF bröd där också. Måste jag testa, får hoppas det är gott.

Hunter sover som en kattunge

Hunter vet allt hur man kan njuta och sträcka ut sig när man sover. Så här låg han och sov i soffan och man vill bara gå fram och krama om hans goa mage :) Hunter har bara blivit mer och mer gosig de senaste veckorna. Han har alltid varit kelig och velat mysa men förut var det kanske en gång om dagen. Nu ska han ligga bredvid en i soffan (snor alltid tibbes plats :P), mysa och trampa flera gånger om dagen och sova på en. Går även och drar sig mot en flera gånger om dagen. Så glad att vi fått tillbaka vår teddybjörn :)

LCHF brownie

Jag hade en dålig dag igår så kände mest för att ligga på soffan och äta kakor. Var ganska nära att jag gjorde det också men tänkte jag kunde ta tillfället i akt och testa ett LCHF recept istället. Jag testade att baka brownies och det var faktiskt riktigt gott! Jag lät dem vara i ugnen lite för kort tid så jag kunde få dem klara på utsidan men kladdiga i mitten. Mums! Och helt utan socker :)

Precis tagit ur den ur ugnen och brett på glasyren


Mmmm...kladdigt värre :)

Knasiga Yuki

Vår lilla Yuki är hur söt som helst men ibland har hon knasiga ideer för sig. Hon går in i crazy modes ibland då hon blir helt storögd, tittar mot taket och jamar. Jag har hört då och då att hon hoppar mot något men misslyckas och ramlar i backen. Igår fick jag se det för första gången och då lyckades hon också med det.

Jag var inne i badrummet och så satt hon i dörröppningen och såg galen ut :) Sedan tittar hon upp mot dörrkarmen och tar sats och hoppar rakt upp och tar tag med klorna runt om den. Hon var uppe i min höjd så måste var 160 cm minst. Så hängde hon sig kvar i en tio sekunder innan hon hoppade ner.

Jag står som ett frågetecken, hur lyckades hon med det och varför av alla ställen vill man hoppa upp på en vit träplanka?! Önskar jag hade hunnit ta en bild :)

Helgmys

Så här bestämde sig Yuki för att sova på mig på lördagsmorgonen. Jag skulle precis upp och göra frukost men fick skjuta på det lite :)

Luncher klara

En och en halv timma senare och jag är äntligen klar med nästa veckas luncher. Blir blomkålspure med köttbullar och kyckling!

Shoppingen!

Vi hittade faktiskt något vi letat efter ett tag i gallerian, en ny grytlapp och en grytvante. Riktigt fina också och inte dyra. Sedan lyckades jag få tag på en bok jag varit intresserad av för halva reaprset på åhlens. Har varit nyfiken på den sedan jag gav den till frida i julklapp.

Fick det jättefint inslaget




Stan igår

Igår cyklade vi ut i det fina vädret och åkte in till stan. Man ska inte lura sig att det är vår än, det må vara skönt i solen men i skuggan var det riktigt kallt. På kvällen när vi åkte hem också var det riiiktigt kallt. Men på dagen var det skönt att gå på stan medan solen sken.

Vi tittade in i det nyöppnade Rådhuset mitt på stora torget. Kul med en ny galleria! Önskar bara att det varit affärer i min prisklass för det var bara dyra märken. Fina kläder men har inte riktigt råd med en tröja för två tusen. Jag hade gärna sett en galleria med kanske topshop, zara, mango och forever21. Det hade varit något!

Men själva gallerian såg jättefin ut och var väldigt coolt inrett. Fanns även en bar med stora glasfönster på andra våningen och en restaurang på bottenvåningen. I maj ska även Myrra öppna där så då kanske det finns mer för mig, de har ju yankee candles.




De hade en dj på övervåningen






Var röda mattan utanför och en vakt


De höll även på med isskulpturer

Kan visa det lilla vi köpte där senare!

Igår versus idag

Igår var det soligt och varmt när vi cyklade till stan.


Idag var jag lite osäker på om jag vaknat eller drömde att jag var i Silent Hill.

Skönt med helg

Tror nog det bästa med helgen är de tidiga mornarna. Kanske är lite konstigt eftersom man kan sova ut men jag ger mig två timmars sovmorgon och sedan går jag upp vid åtta för att mysa i soffan med lite "me-time".

Senaste timmen har jag läst bloggar och gosat med hunter. Han ser alltid lite halvt drogad ut när han vill mysa och så spinner han och trampar. Min stora teddybjörn! Sedan ligger Yuki och sover på mig.

Nu ska jag strax dra mig upp och göra lite frukost och sedan ska jag ut i det fina vädret. Kan det vara påväg mot vår? Hoppas!

LCHF bakning

Verkar som LCHF börjar bli stort för fann massa bakprodukter inne på Life i stan. Vi köpte med oss mandelmjöl och sukrin så jag kan baka lite mer bröd och så vill tibbe testa att göra någon efterrätt. Om jag bara kan få tag på nudlarna i stan så slipper man beställa mat från nätet. Skulle vara skönt!

Nya skor!

Titta vad jag fick hem i veckan, mina nya skor! De är så fina och bekväma och jag gillar verkligen 70-talskänslan med den höga platån. Får se hur vingligt det är att gå ute i dem men just nu är jag superglad. Älskar skor!

Sängmys

Just nu är det mys i sängen som gäller med nyaste numret av Kattliv. Tycker det är en riktigt bra tidning som har hjälpt mig med många tips, speciellt eftersom vi fortfarande är relativt nya kattägare.

Jag är riktigt trött dock så blir intressant att se hur snabbt jag somnar med den över mig. Igår lyckades jag somna med iphonen i handen :P

RSS 2.0