Första trailern till Syndicate!

Snart bär det av!

Nästa vecka blir det ett stort äventyr för mig. Då kommer jag åka tillbaka till Los Angeles och stanna där i en månad! Har aldrig varit bortrest så länge och verkligen inte varit borta från tibbe så länge. Kommer sakna honom och kissarna som en galning. Jag ska försöka prata med honom på skype så ofta det går och jag har sagt till honom att ge extra mycket gos till katterna från mig...och godis såklart :)

Men nu gäller det att förbereda resan och packa ner allt jag kan tänkas behöva. Jag har redan beställt en del saker som jag behöver ta med mig och nu i helgen kommer jag springa runt som en galning och fixa det sista och börja packa väskorna. Spännande värre! Måste titta upp vädret där borta också så man tar med sig rätt kläder.

Har tänkt försöka blogga där bortifrån men allt beror lite på tid och hur bra nätet fungerar där. En sak som jag hoppas se lite mer av är hur amerikanarna firar halloween. Man ser det alltid på filmer så jag vill se om det är lika extremt i verkliga livet :)

Test!

Testar den nya appen så jag äntligen kan blogga från mobilen :)

Trött!

Så kan man beskriva mina senaste dagar. Jag har seriöst släpat runt mig som en zombie, varit lite halvt illamående och allt går lite i slow motion. Jag har varit lite halvsjuk senaste tiden men det är mycket att göra också. Igår slocknade jag vid halv tio och det var riktigt skönt! Tror jag behöver gå och lägga mig tidigare så jag får sova mer än fem timmar per natt. Lite fail idag dock ;)

Bjuder på en fin bild på Hunter innan jag myser ner mig i sängen!

Spelar ingen roll hur många gånger jag tittar på det...

...det är lika roligt ändå!! :D

Lång dag

Idag blev det en hel del jobb igen men skönt att få en massa gjort! Efter jobbet har vi fixat lite här hemma och så la jag en ansiktsmask. Hade velat måla naglarna också i en höstig färg men nu är det alldeles för sent. Har haft ont i halsen ikväll men hoppas bara det är den kalla luften så jag inte håller på att bli sjuk. Dags att lägga sig snart så jag får vila.

Till en roligare nyhet så har jag äntligen packat upp mitt paket! Köpte en liten present till mig själv som belöning för allt jag gjort det senaste året. Har ju hänt ganska mycket och jag har vågat ta en del chanser så då tyckte jag det var dags att skaffa något jag funderat på ett bra tag.

Och det är.....en ny laptop! Min gamla tegelsten är som sagt ganska gammal och klumpig så har velat ha något minde och enklare att ta med sig. Var mycket funderingar på vad det skulle bli men jag blev ju förälskad i Mac Airen så visste ju redan vad jag ville ha :)

Spännande!




Får hoppas de har rätt!

Zombie!

Hörde låten idag för första gången, riktigt bra!

Mer Syndicate!

Finns en stor artikel i nya numret av Game Reactor! Finns gratis i spelbutiker :)

Ingen tid!

Så mycket man vill/ska/borde göra men tiden räcker inte till! Idag var jag på jobbet ett tag och sedan gjorde jag lite ärenden på stan. Jag har velat spela deus ex i en vecka nu men inte hunnit så planen idag var att börja spela vid sex...blev inte direkt så tidigt. När vi kom hem var det dags att skämma bort katterna lite så kokade torsk till dem och sedan lagade vi mat och jag provade de kläderna jag beställt. Fick tyvärr skicka tillbaka allt men kanske lika bra det. Sparar lite pengar :)

Vid sju tiden började vi äntligen spela och blev nästan fyra timmar. Jag tycker fortfarande det är lika bra! Tibbe börjar bli trött på att jag hela tiden läser och pratar med alla men jag vill ju inte missa något. Vi var precis på ett sådant coolt hotell i Hengsha där ens rum bara är en liten låda eller kapsel. Hade varit coolt att testa på riktigt någon gång men har en känsla att det är lite klaustrofobiskt.

Nä, nu är det sent och snart dags att sova. Jag har en helt bunt med tidningar som jag skulle vilja titta igenom men känner jag mig själv rätt så kommer jag somna direkt när jag öppnar dem :)

Lilla Yuki skulle ligga i mitt knä och sova när jag spelade :)

Någon gång ska jag väl hinna läsa dem!

Googles startsida idag är awesome!

Jättesöt!

Paket frossa!

Roligt att man beställer på helt olika tillfällen och så levereras allt samma dag! Blev som en liten mini julafton :) Fick två paket med lite kläder, har inte testat dem ännu och det var lite chansning så får se om det passar. Sedan fick jag ett stort paket...tänker inte säga vad det är nu men ska försöka ta lite bilder i morgon. Slutligen fick jag ett sms av polisen (!) att mitt nya id kort var klart. Mitt förra id kort gick ut för något år sedan så tyckte det var dags att skaffa ett igen ;)

På allt detta så var det VIP shopping på Lindex imorse. Köpte inte så mycket men blev en fin skjorta och lite benvärmare. Gillar de där VIP morgon shopping som en del affärer börjat med. Man går dit på morgonen, köper lite kläder med rabatt och slutligen bjuds man på frukost man kan ta med sig till jobbet och mumsa på. Perfekt!

Stort paket!

Träningsvärk

Kan inte ens nysa just nu för min mage är helt stel! Vilken träningsvärk men känns alltid som jag tränat hårdare om jag får ont :) Idag började jag morgonen med ett tandläkarbesök. Kanske inte låter så kul men det gick snabbt och jag hade inga hål och knappt någon tandsten. Yay! Tandläkaren sa så mycket positivt att jag nästan blev lite stolt :) Jag har alltid haft dåliga minnen av tandläkare för jag hade mycket hål när jag var liten och massa tandsten. Förstår inte varför det tog mig 26 år att börja använda tandtråd! Ung och dum antar jag :P

Dagen avslutades med ett zumba pass med en ny vikarie. Lite lugnare tempo än de andra men kul och svettigt ändå! Nu sitter jag i soffan och halsover...hmmm..kanske blir en liten "tupplur" här innan det är dags att lägga sig. I morgon är det fredag!

Tycker jag kan belöna mig med lite choklad. Supergod! Lite för söt men fungerar i små mängder. Och ja...jag vet ironin att äta sötsöker nu. Äsch..har ett år på mig innan nästa besök :P

Äntligen!

Igår hittade jag Hunter i den lilla bädden vi köpte. Såg inte bekvämt ut för hans bak hängde ut och huvudet fick inte riktigt plats...men han använde den :)

Like a gloooove

Liiite träning

Har varit mycket jobb och saker som hänt på senaste tiden så har inte riktigt haft ork att pusha träningen. Jag tycker inte direkt att jag kan säga att "jag har inte tid" för tid finns alltid men orken däremot...Så, för att klämma in lite träning gick jag på ett gruppträningspass på gymmet idag under lunchen. Blev en halvtimma core och jag är glad att det inte var längre än så. Shit vad det kändes! Men det känns alltid lika bra efteråt :)

Så nu har jag testat spinning, core, pilates och step up på gymmet. Favoriten är fortfarande spinning men tror jag ska testa lite fler olika pass när det ändå ingår i kortet. Gäller bara att ha ork...

Den här låg och väntade på mig i brevlådan....farligt....

Vila i frid

Fick veta idag att en gammal kollega till mig gick bort för ett par veckor sedan. Var en riktig chock. Vill inte säga så mycket på bloggen med tanke på hans nära och kära. Men mina tankar går till dem och jag hoppas du har det bättre där du är nu. Riktigt sorgligt...

Syndicate

I förra veckan så offentliggjordes äntligen spelet jag jobbade med på Starbreeze; Syndicate! Jag brukar hålla jobb utanför bloggen men nu när allt börjar bli officiellt så måste jag lägga upp det här :) Är jättespännande och kul! Lite ledsamt också att jag inte är där nu när det blivit officiellt för jag la många långa timmar på det projektet. Men jag är jätteglad för alla som jobbar där och jag ser verkligen fram emot att få spela det när det släpps!

Syndicate!

Ni kan läsa mer om spelet här!

Råttatouille!

Eller ratatouille som det egentligen heter...men filmnamnet låter mycket roligare :P Jag har ett recept jag brukar göra från "sockerfria kokboken" som är jättegott. Jag brukar servera det med viltskav och bulgur men vill man ha det vegetariskt så är det bara att skippa viltskavet. Passar perfekt för matlådor! Kanske lägger ut receptet här någon gång...måste bara orka :)

Maten är serverad!



Hur coolt låter inte detta?

"För att motivera att du ska ut och kuta kombinerar appen "Zombies, Run!", nytta med nöje. När du har snörat på dig dojjorna och börjat bege dig ut på en löptur är det inte läge att stanna. För då kommer nämligen zombiebusarna och tar dig."

Nästan sugen att testa! Nu börjar det ju gå mot vinter så inte så kul att springa ute längre. Men tänk om det är mörkt när man springer och man hör zombies bakom sig :)

Mer info finns här att läsa.

Kakor!

Mamma hade med sig kakor i helgen som hon fick mig hooked på. Farligt!

Men gott!

Paket!

Idag var jag och hämtade ett paket på stan. Jag ska åka iväg på en längre resa snart så måste ladda upp med allt jag kan tänkas behöva. Det här paketet innehöll en reseförpackning med ansiktsprodukter och så fick jag med lite gratis tester. Roliga är att skincity som jag beställer från verkar skicka med en liten japansk docka varje gång. Första gången fick jag en grön och nu fick jag en rosa. Det står att det är Kokeshi dockor, ingen aning om vad det är men jättesöta :)

Paket time!


Blir kul att se vad jag får för färg nästa gång jag beställer!

Gizmo hittade sin plats direkt

Jag köpte en en säng till Yuki som båda katterna har ansett vara värre än vatten så den har aldrig använts. Hunter vågade sätta en fot i den men Yuki vågar inte gå i närheten (inte ens om jag sprejar med kattmynta). Gizmo älskade den dock! Han har legat i den hela helgen. Den är snäppet för liten men han knökar ner sig ändå :)

Långpromenad

Nu har vi varit hemma ett tag och ätit lite mellanmål. Vi gick bort mot ikea området vid tolv och var inte hemma förrän vid fyra igen. Var riktigt skönt väder med värmande sol och kall luft! Jag gick med Gizmo och han går mycket bättre i koppel nu än han gjorde förra gången jag träffade honom. Saknar lite att ha en hund...Tycker det är så skönt när det är fint väder att kunna gå på promenader med hunden. Men det blir många år innan vi är redo för att skaffa hund.

Vi var förbi djuraffären och jag hittade ett nytt godis till katterna. Ska vara mer "rent" innehåll och inte innehålla massa tillsatser. Hunter gillade det men Yuki tyckte det var för svårtuggat. Var också förbi elgiganten och tittade på laptops eftersom jag tycker det är dags för en ny. Min jag har nu brukar jag kalla för åbäket eller tegelstenen för den är så klumpig. Blev helt förälskad i en MacBook Air men får fundera lite...jag känner mig fortfarande ny till apple produkter.

Nu håller tibbe och mamma på att olja in balkongmöblerna och jag håller katterna sällskap i sovrummet (=latar mig i sängen). Tänker fortsätta med det ett tag till :D

Jättefint väder idag!

Hunter approved!

Yay för sol!

Jag har inte varit ute ännu men jag ser solen och den klara himlen! Jag slår vad om att det inte är sommarvarmt längre men det ska bli så skönt att gå ut :) Kommer bli en lång promenad idag med hunden. Tarzan var så sjuk och trött mot slutet så han orkade inte gå så mycket men tror den här 10 månaders unghunden är på!

Igår började det gå lite bättre med djuren tillsammans. Vi kan fortfarande inte ha Gizmo lössläppt tillsammans med katterna men de vågar gå runt lite nu. Mest sitter de såklart i sin klätterställning och stirrar på hunden (och han tittar så längtande på dem) men Yuki vandrade runt på diskbänken igår. Varje gång hon hörde ett ljud hoppade hon till men tillslut så la hon sig att sova i den blöta diskhon. Weird...

Till middag igår blev det fläskkotlett med vitlökssmör serverat med blomkålsmos och sallad. Så gott! Sedan slocknade jag vid tio med iphonen över mig. Har varit supertrött efter en lång vecka.

Nä, nu ska jag göra i ordning mig och sedan gå ut i det fina vädret! Hoppas ni alla får en trevlig dag!

Katterna ligger och spejar


Gizmo vill leka med dem...stackarn...


Var längesedan jag åt vitlökssmör, gott!

Besök i helgen!

Idag kom min mamma upp med sin hund Gizmo för att hälsa på! Den hunden är som en energiklump...tar aldrig slut! Samma ras som Tarzan och jag kommer mycket väl ihåg hur galen Tarzan kunde bli men det slår ändå inte den här. Jag hoppades att det skulle gå bra mellan katterna och han men Hunter började fräsa och resa ragg direkt. Yuki var mest bara nyfiken men när han började gny och skälla så blev hon livrädd och sprang och gömde sig i sovrummet.

Jag är helt säker på att katterna skulle lämna honom ifred men problemet är att han är så på och vill fram och nosa och leka och det blir för mycket för dem. Nu inatt sover katterna hos oss i sovrummet och så får mamma och gizmo sova i vardagsrummet.

Men kul att ha besök! Ikväll åt vi lax med grönsaker och hollandaisesås, supergott! Sedan slocknade jag ganska fort på soffan. Zumba passet var hårt idag så hade inte så mycket energi kvar. Nu blir det till att sova! Arbetsdag i morgon men sedan är det helg :)

Kan gissa vad han står och stirrar på...


...det är lilla Yuki som är alldeles för trött för att bry sig längre.

Nu har hunden anlänt! Stackars Yuki gömmer...

img_8355 (MMS)

Nu har hunden anlänt! Stackars Yuki gömmer sig och Hunter fräser...

Cake pops!

Hittade receptet på startsidan för blogg.se förra veckan och var bara tvungen att testa. Är bara ballerina kladdkaka mixat med philadelphia ost och doppat i vit choklad. Var helt okej men tror att det kan bli riktigt nice om man har i mer philadelphia än det står i receptet och gör jättesmå bollar. Det hade varit fint att ha som småplock om man har fest :)

Receptet kan ni hitta här!

Dumle med pepparkaks smak

Hittade dumle med pepparkaks smak på ica idag. Blev lite nyfiken....kan det vara något att ha? Låter lockande men jag ville inte köpa en hel påse för att smaka så det fick vara. Kanske till jul...

Nya vippan

Jag köpte en jättefin vippa till katterna på utställningen. Tänkte ta en snabb bild på den men det var enklare sagt än gjort!

Går aldrig att ha något ifred från Hunter


Och Yuki ser alltid lika galen ut när hon vill leka

Lugn kväll

Jag har precis ätit en jättegod middag med min favorit babyspenat, ruccola och fetaost och nu sitter jag här i soffan med Yuki spinnandes i mitt knä. Tibbe är ute och äter fin middag idag så jag ska bara ta det lugnt och lägga mig tidigt. Har varit supertrött hela dagen...

Hoppas ni alla får en trevlig kväll!

När vi fick Yuki hade hon inga problem att...

img_3128 (MMS)

När vi fick Yuki hade hon inga problem att få plats att sova på byrån. Man märker att hon har växt lite :)

Inte så lyckad poledance

Jag må älska Deus Ex men kvalitén kan variera ganska rejält :)

Hunter älskar påsar! Gäller att ta ut hamb...

img_5992 (MMS)

Hunter älskar påsar! Gäller att ta ut hamburgaren fort innan han hoppar in :)

Kattutställning

Yes! Hade ingen aning om att det var en kattutställning här i helgen men igår kväll på fredagsölen på jobbet så fick jag höra det från Emils fru. Var precis innan vi skulle hem vid midnatt men jag kom ihåg det när jag vaknade imorse och det var ju jättefint väder idag så vi drog iväg efter frukosten.

Jag tyckte det var jättekul att se alla katterna (det var många!). Efter tio minuter var jag tvungen att sluta säga naaaawwh varje gång jag såg en :) Älskade alla stora maffiga katter såsom norsk skogskatt, maine coon och sibir men fanns många supersöta små katter. Älskar ögonen på burmillan, runda huvudet på brittiska korthår och gnome/orch utseendet på de sphynx liknande katterna. Men inget slår fortfarande den sibiriska rasen! Enda som kommer i närhenten är den heliga birman.

De hade en "rasparad" där de visade de olika raserna och berättade om dem som var intressant att höra. Köpte även massa leksaker och en kattsäng till Hunter och Yuki. Träffade inte på några av uppfödarna jag pratat med men såg att Maollich hade några jättesöta katter där.

Jättefin helig birma!

Katten såg inte så glad ut...

Maine coons kan bli riktigt stora


Kommer inte ihåg vad detta var....devon rex kanske...superliten i alla fall!


Kul att andra sibirer sover på samma sätt som Hunter


Fokusen hamnade fel men det fanns jättemånga fina bengaler


Naaaaawh


Burmillorna är så söta!


Från höger neva masquerade, sibir, maine coon och norsk skogskatt. Lite osäker...

Frukost!

Inget slår torsk till frukost! I alla fall enligt Yuki, Hunter verkar börjar bli lite trött på det. Sedan vi började med torsk dieten har hon varit bra i magen så i morgon ska jag börja mixa torsk med lite torrmat och ser hur det går.

Bra att brulee formarna kommer till användning ;)

God sås!

Testade den här pastasåsen i veckan och den var jättegod tillsammans med köttbullar. Plus för snabbt och gott :)

Igår gick det bättre

När vi kom hem från jobbet hade hon inte gjort något utanför lådan. Hon är fortfarande dålig i magen men får hoppas att den milda maten hjälper. Veterinären sa inte vad det kan vara men om vi ger henne mild mat så ska det försvinna på ett par dagar. Blir det ingen förbättring så får vi åka in med henne.

Båda Hunter och Yuki är överlyckliga över dieten! Tur det för jag hatar att ena katten ska "bestraffas" för att den andra är sjuk. Just nu är all deras mat bortplockad förutom Hunters som står på diskbänken när vi är hemma.

Kan inte förmå mig att visa hela bilden för jag ligger och sover...men supermysigt när vi gosar ihop

Släppa loss med lite dans!

Det fanns några få platser kvar i zumba kursen så frida och jag signade upp oss direkt. Ikväll var första lektionen/passet och jag hade ingen direkt motivation efter en lång arbetsdag men när vi började dansa så kom all energi tillbaka. Kändes verkligen skönt att inte behöva tänka så mycket, bara ha kul och släppa loss. Tror det var exakt vad jag behövde :)
Min favorit av låtarna vi dansar till

Blev torsk diet för Yuki så nu är vi hemma...

img_6485 (MMS)

Blev torsk diet för Yuki så nu är vi hemma på lunchen och fixar lyxmat till henne :)

Yuki mår dåligt

Stackars Yuki verkar må dåligt...När vi kom hem i förrgår hittade vi vad tibbe trodde var en spya bakom dörren till sovrummet. När jag tittade närmare så såg jag att det var någon av katterna som måste varit vääldigt lös i magen. Kunde lätt spåra det till yuki för hon hade bevis hängande över hela baken. Blev att rengöra golv och tvätta Yuki men eftersom hon verkade helt normal trodde vi det var en engångsföreteelse.

Igår när vi kom hem så skojade vi lite om att titta i sovrummet så det inte fanns mer men det tog inte en lång stund förrän jag såg att hon lagt en ny hög i soffan...plus två till på mattan. Förstår inte varför hon inte använder toan så det måste verkligen vara explosiv d i a r r é.

Jag hade gärna stannat hemma idag för att se hur det händer men har ingen möjlighet. Ska ringa veterinären och se vad de säger men något verkar vara fel för hon la precis en nasty fis när hon låg och gosade med mig...Ska täcka över soffan med handdukar också för säkerhets skull.

Dagens

Var så tråkigt väder imorse att jag knappt ville gå hemifrån men båda katterna var på crazy mode så fick ingen möjlighet att ligga och dra i soffan. Lite roligare dock när jag kunde ta på mig ett av mina nya par skor! Simpla vardagsskor med stabil och låg klack, perfekt :)

Yuki tyckte de nya skorna luktade konstigt...



...så då skulle Hunter också lukta.

Hihihi

Kul att leka med iphone appar ibland :) Tycker hon ser ut som en liten chihuahua!

Höstskor!

Köpte hela tre par skor i helgen! Men de var ganska billiga och så var det "ta tre betala för två" så det var inte så farligt. Men kul att hitta lite bra höstskor! Köpte ett par utan klack som var väldigt fina, tror de blir jättebra till kjol.

Fick ta med blixt för att visa de fina detaljerna

Vad finns de för likheter mellan Hunter, Yuki och mr Burns?

Hunter

Yuki


mr Burns

Hemmagjorda crepes

Eller pannkakor...men jag säger att det var crepes :) Tibbe blev så besviken igår när det var jääättelång kö på creperiet i stan så vi köpte med oss lite plock hem och idag blev det crepes fyllda med kyckling, fetaost creme med soltorkade tomater, babyspenat, ruccola och kantareller. Supergott!! Till efterrätt blev det en crepe fylld med sylt, glass och chokladsås. Bra avslut på helgen :)

Helgen

I fredags blev det utgång med ett gäng från jobbet. Vi började hemma hos en kollega och jag tog det ganska lugnt och vi pratade och hade kul. Sedan drog vi ut till Oasia och då blev vi alla bjudna på en runda tequila shots...sedan var jag på partyhumör ;) Testade en cool vattenmelon drink, dansade lite och sedan testade jag en supergod bacardi med vattenmelon smak. Mjo...jag älskar vattenmelon och gud vad god den var. Blev en inte så nyttig burger king måltid när vi kom hem och sedan slockande vi på soffan med katterna runt oss.

Jag mådde ju som jag förtjänade på lördag morgon men jag var så sugen på att gå ut i det fina vädret så blev en runda på stan. Undrar om inte shopping är det bästa botemedlet mot bakfylla för den försvann direkt när jag gick in i shopping mode :) Kan visa lite senare vad jag hittade men jag är superglad för hittade en del som jag varit ute efter ett tag.

När vi kom hem blev det revben med potatissallad (mmmmmm....) och kladdkaka till efterrätt. Sedan spelade vi deus ex resten av kvällen. Tror vi har kommit en bit nu...roligaste är att jag trodde att spelet snart var slut tills tibbe informerade mig om att det är två till städer att gå igenom. Hur ska vi nu hinna spela klart innan dead island släpps nästa vecka? Men det är kul så samtidigt vill jag inte att det ska ta slut!!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra...men det kan vara skönt det också :)

Kanske borde göra som Hunter och ta en sovdag?

Sämsta starten på en dag någonsin!

I fredags kom jag upp i bra tid men gjorde min vanliga tabbe och somnade på soffan. Vaknade av att Yuki var helgalen och sprang runt överallt i lägenheten i full fart med Hunter i släptåg. Var bara att pallra sig in i badrummet för att duscha men innan det skulle jag använda toaletten. Öppnade locket och då kom Yuki som en yrmoln, tog ett språng och föll rakt ner i toaletten! Kunde seriöst se det i slow motion och försökte stoppa det men det var för sent...

Liten som hon är så fastnade hon där och försökte i vild panik komma upp och skvätter vatten överallt. Jag hjälper henne upp (fick lite fina klomärken som tack ;)) men hon var redan dyngsur och hela toaletten och golvet är lika blött. Inte mycket man kan göra förutom att rengöra toaletten, torka golvet och duscha katten. Tror hon tappade halva pälsen i all panik också för det var hårbollar överallt.

En halvtimma senare är Yuki torr men grinig och badrummet är rent. Jag är dock väldigt sen till jobbet...Sånt som händer ibland. Men jag är tacksam för att toaletten inte var använd innan hon hoppade i!

Lilla Yuki! I veckan tappade hon även sina två mjölkhörntänder *stolt mamma* :)

Om man ändå haft bil...

Den här helgen hade jag gärna haft bil...Var så mycket roligt som hände som jag hade velat åka till men det är för långt bort/för mycket planering när man inte har den möjligheten. Den här helgen var det världens första kattuställning med bara sibiriska katter!! Var i Sundsvall och det skulle vara en massa uppfödare både från sverige och utlandet där. Hade varit jättekul att se alla katterna och kanske prata lite med uppfödarna och hitta lite nya bloggar att följa. Uppfödning är inget vi har möjlighet till nu men det är något jag är intresserad av för framtiden :)

Sedan var det också loppis på Norrtälje katthem. Loppisar kan vara roligt men hade också velat titta runt lite och kanske donerat lite pengar/föremål. Aja...någon gång ska jag kunna ta bilen och åka runt lite! Mark my words :)

Länk till norrtälje katthems blogg.

Våran stora kille är så fin :)

img_1548 (MMS)

Våran stora kille är så fin :)

Zumba!

Jag har varit nyfiken på zumba sedan reklamerna började gå på tv-shop för ett bra tag sedan men aldrig provat på det. Alltid varit osäker på om det verkligen är för mig....

Men ikväll passade vi på när det var öppet hus på dansskolan. Jäklar vilket pass! Svetten seriöst bara rann och det var mer som ett träningspass än en danslektion. Men va roligt det var! Jag trodde inte jag skulle gilla det så mycket men läraren var jättebra och fick en supermotiverad. Skulle vara kul att ta en kurs med den läraren...men inte för att vara pessimistisk...men jag slår vad om att den kursen redan är fullbokad också :P

Avancerad zumba

På tal om det jag sa igår...

Igår när jag kom hem kunde jag höra Yuki jama ända från badrummet så jag började leta efter henne. Tog inte lång tid innan jag kom på var hon var....Vet inte om hon ville ner men hon jamade mycket så jag fick ställa mig på en stol och klappa henne och sedan hjälpa henne ner :)

RSS 2.0