Torsdag

Vilken mysig dag idag. Det har snöat hela dagen och snön yrde utanför fönstret på jobbet. Jag blir så glad och sprallig när jag ser snön och börjar få julkänslor! Ni kommer nog läsa ordet "mysigt" ofta här hädanefter :)

Körlektionen imorse var väldigt intressant och det var väldigt annorlunda att känna hur bilen lät och skakade av snödrevor. Gällde att hålla avstånd och ta det lugnt med hastigheten.

Det snöar fortfarande på utanför nu. Ska bli intressant att se om vi kan cykla till jobbet imorn eller om vi får vada i snö. Mysigt är det i alla fall!

Körlektion

När jag gick upp imorse så tittade jag direkt ut genom fönstret och snön är kvar. Vad glad jag blev! Jag har körlektion strax och jag tror det kommer bli en väldigt intressant och lärorik lektion. Jag har ju aldrig kört när det är snö ute. Ska bara lyckas ta mig dit också...blir att cykla väldigt försiktigt.

We have snow!

Det har snöat hela kvällen och nu börjar det bli lite vitt på marken. Så mysigt! Får hoppas det blir en vit första advent så man kan mysa med varm choklad och lussebullar.

Snow Fairy

Nu när jag börjat simma igen så tänkte jag att jag skulle unna mig något som gör att jag ser fram emot att simma lite extra. Min duschkräm var slut så jag köpte en söt liten reseförpackning på Lush som heter "Snow Fairy". Jag har inte testat den än men om den luktar lika gott när man använder den som den gör när man luktar så är jag frälst. 
 
Lukten påminner om gelehallon och är riktigt söt och uppfriskande. Känns som det kan bli en bra start på dagen sålänge man inte blir sockerhög eller supersugen på något sött. Ser fram emot att testa oavsett bieffekt.
 

Utbildningskontroll avklarad!

Det var lite nervöst och det blev några misstag men i överlag verkade han nöjd så jag klarade det, yay! Nu väntar jag bara att höra tillbaka från körskolan om när jag ska få köra upp. Det verkar vara en del kö till det men de trodde jag borde kunna göra det i januari, får hoppas! Vill ju åka i en egen bil nu och helst en liten söt Golf.
 
Jag fick göra testet på en Saab kombi. Kan säga att det inte var det enklaste att lista ut hur allt fungerade för säkerhetskontrollen (la också märke till att det inte fanns något auto läge för ljuset) och var lite trixigare att parkera den men jag lyckades köra utan att få motorstopp...även om det blev lite hackigt ibland. Men efteråt var det nästan som jag ville springa tillbaka till Golfen och krama om den. Jag vet...krama bilar kanske är konstigt men det är nog det första jag ska göra när jag har en egen :)
 
Nya golfen i snygg mörkgrå metallic färg. Från 200 000 kr...som hittat.

Utbildningskontroll

Morgondagen kommer få en spännande och nervös början. Jag ska göra en utbildningskontroll på körskolan för att se hur långt jag kommit i utbildningen och vad jag har kvar för att kunna köra upp. För att det ska likna en uppkörning så mycket som möjligt så kör jag med en lärare jag aldrig haft innan och i en för mig ovan bil och så ska jag inte få någon hjälp. Nervöst! Finns det något värre än när någon står och stirrar på en när man känner sig lost? 
 
Det är i alla fall inte den riktiga uppkörningen så jag ska försöka ta det lugnt. Tur att det är på morgonen så jag inte hinner stressa upp mig för mycket. Blir att lägga sig snart så jag i alla fall är utvilad. Idag var jag som en seg zombie på jobbet, mycket av energin försvann efter körlektionen på morgonen och jag sov för lite igår. Imorgon satsar jag i alla fall på att vara en 28 dagar senare zombie med lite mer spring i benen. Ska bara gosa lite mer med katterna :) Over and out.
 
 

Tredje avklarad!

Nu har vi äntligen spelat igenom Jake och Sherrys kampanj i Resident Evil 6. Absolut bästa hittills och det är nästan så jag önskat de gjort ett helt spel med bara dem. Jag gillar karaktärerna, de har bra personkemi och kampanjen har bra variation med bäst gameplay och det är mer så jag vill att resident evil ska vara. Det är kanske lite mycket på räls för min smak men jag fick äntligen tillbaka min handgun (thank god!) så jag var glad ändå :)
 
Tibbe körde Jake och jag spelade Sherry och det blev såklart en del skrikande och svärande men ingen frustration (förutom stackars tibbe som fick köra lite motorcykel). Blev också en del skratt, speciellt i en bana med en isig uppförsbacke som vi gled nerför jag vet inte hur många gånger men var ganska komiskt när man kunde se den andra glida förbi en liggandes som en snöängel. 
 
Nästan så jag var lite ledsen när kampanjen var över...hade velat se lite mer av dem men man kan hoppas de kommer vara med mer i kommande spel. Eller kanske få ett eget? De fick mig att tänka lite på Leon och Ashley i Resident Evil 4. Oh well, nu är det nästan över. Bara Adas kampanj kvar nu och sedan är vi klara!
 

Lugn fredag

Vet inte om det är för att det är fredag men idag har jag varit riktigt trött och seg. Fick bli en lugn hemmakväll med lite läsande och gosande med två väldigt keliga katter. Tittade igenom den nya LCHF bilagan och fanns en del intressanta recept. Chokladtårtan ser lockande ut (även om jag gärna undviker sötningsmedel) men fanns även en del brödrecept. Gäller bara att ha lust att ställa sig i köket :)

Mer Silent Hill

Igår fortsatte Frida och jag spela vidare i Silent Hill 2 (rättare sagt Frida spelar och jag gömmer mig under filten). Jag trodde vi var nära slutet men visade sig att en hel ny bana med pussel och massa rum öppnade upp sig så är nog en bit kvar. Och vi har ändå spelat i över nio timmar, undrar hur långt spelet är egentligen.

Den här gången var vi i ett väldigt mörkt ställe och stötte på Pyramide Head igen, hörde någon väldigt stor kille (lät som Butcher i Diablo) men värst av allt var det stora kolsvarta rummet där man hörde någon springa runt och bara komma närmare och närmare. De gillar verkligen att leka med ljud för att få en att tro det värsta :)

Middag blev revben med en matig sallad, mums!

Simdags!

Nu är det dags att börja röra på fläsket igen. Får se om jag flyter eller sjunker som en sten :)

Morgon läsning

Jag kommer snart ge upp att försöka läsa på kvällarna, är helt enkelt för trött och ligger och sover över boken inom femton minuter. Så istället försöker jag ta mig tid att läsa lite på morgonen innan det är dags att göra iordning sig, är ganska mysigt faktiskt. Skulle kunna undvika att läsa i sängen på kvällen men igår hade tibbe köpt julskum och franska kex med mörk choklad så jag fick gömma mig i sovrummet för att inte frestas. Måste...hålla...mig...till...december...

Efterlängtat paket

Nu har den äntligen kommit! Sofi Fahrmans träningsbok "Bodylicious" låg i brevlådan när jag kom hem ikväll. Den ser väldigt lovande ut och verkar ha många bra övningar så denna ser jag fram emot att läsa och att såklart testa på övningarna. Ska gå och lägga mig strax och börja läsa. 
 

Hungriga katter

Igår kokade jag lite torsk till katterna. Tyckte det hade varit en så händelserik helg att de förtjänade lite gott. Jag har nog aldrig hört Yuki jama så mycket och högt för mat innan och hon slängde för första gången i sig allt innan Hunter var klar. Får passa så hon inte kommer bli ett matvrak nu. Hunter var lite lugnare och låg snällt och väntade medan jag fixade i ordning maten. 
 
 
 
 

Silent Hill kväll

I torsdags var Frida här för lite mer Silent Hill 2 spelande. Vi kom igenom hela sjukhuset och stötte på Pyramide Head igen (panik!) och sedan bar det av till vad som kändes som ner i helvetet. Nu tror jag ändå att vi är ganska nära slutet. Känns som slutet i alla fall. 
 
Frida var även jättesnäll och lagade en jättegod thai gryta medan jag badade Yuki inför kastreringen. Den serverad med lite shirataki nudlar var verkligen jättegott. Det var längesedan jag ätit thaimat, måste se till att variera matlagningen lite mer men just nu är jag inte så sugen på att laga mat.
 

Paj till lunch

De senaste veckorna har jag bara ätit kycklingklubba och avokado till lunch varje dag på jobbet och jag började känna den här veckan att det tog emot. Måste ha lite variation ibland. Jag har aldrig lagat paj innan (tibbe är kung på det så han får alltid laga dem) men med tibbes hjälp lyckades jag få ihop en lchf paj med lax och broccoli. Luktar riktigt gott!
 

Andra avklarad!

Igår blev vi äntligen klara med Chris och Piers kampanj i Resident Evil 6. Den var helt okej och blev bara bättre och bättre ju längre man spelade och slutet var ganska spännande. Inga spoilers men var ett ställe där man var tvungen att vara snabb och jag misslyckades i typ en halvtimma på samma ställe så blev en massa svärande och smälla kontrollen i soffan. Till slut så bara tittade vi på varandra och låg dubbla och skrattade för jag blir så extremt uppjagad av sådana paniktillfällen. Min tumme blev helt röd och hela armen pulserade av allt tryckande, det kallar jag intensivt spelande!
 
Det dåliga är precis som i Leons kampanj att det många gånger inte är logiskt, att de straffar spelaren med helt oförutsägbara saker, osynliga eller konstiga avblockningar och bristen av ammo. I skräckspel kan jag helt förstå att det ska vara ont om ammo men ett actionspel med flygande minibossar och snipers och så har man ingen ammo...varje gång jag hade mer än tre skott i min shotgun var jag överlycklig. 
 
Jag spelade Piers medan tibbe körde Chris vilket betydde att jag inte hade någon handgun eftersom Piers inte använder det. Mitt favoritvapen som jag saknade ganska mycket. Men jag blev glatt förvånad över slutet. Ska bli kul att köra Jake och Sherrys kampanj näst och sedan är det bara Adas kvar. Spännande!
 

Söndag morgon

Vet inte om det är operationen men Yuki har varit superkelig hela helgen. Legat bredvid oss i soffan och så ska man klappa och borsta. Tycker det är jättemysigt. Lite svårt igårkväll dock när vi spelade RE6 och skrek och svor som galningar. Men katterna verkade inte bry sig utan tog tur att kelas och ligga i knät.

Gossip Girl morgon

Jag kunde inte somna om på morgonen så fick bli en Gossip Girl maraton istället. Nu är jag inne på säsong tre och jag blev jätteglad när jag såg att Netflix nu lagt in säsong fyra också. Då har jag en massa att titta på! Mina favoritkaraktärer är Chuck för att han är så härligt sliskig och Blair för att hon gör och klär sig exakt som hon vill utan att bry sig om vad andra tycker. Så skön stil när hon klär sig i tajta dyra klänningar med skyhöga klackar när hon börjar på college och sticker ut totalt. Men bäst gillar jag Jennys stil. Riktigt snygga rockiga kläder med snygg sminkning och platina blont hår. 
 
 
 

Uppe med tuppen

Halv sex hade Yuki fått nog av att sova och väckte mig. Försökte få henne att lugna ner sig men det var lönlöst så jag gav dem mat och öppnade upp så Hunter kunde komma in. Titta hur fint han ordnade i den temporära kattlådan jag ställde in :)

Sovdags

Hunter var på sådant lekhumör att vi bestämde oss för att sära på dem under natten. Så jag la ut en madrass på golvet i arbetsrummet där jag kommer sova med Yuki. Blir som en liten utflykt!

Vi såg även att hon börjat tvätta sig igen så vi testade att sätta på henne kragen ifall hon skulle bestämma sig för att slicka på såret. Får se hur länge den sitter på, det enda jag hör just nu är hur hon går in i saker och drar den längs väggen.

Kastrering

Nu har vi varit hemma med lilla Yuki ett par timmar sedan vi hämtade henne från veterinären. Vi lämnade av henne där imorse och sedan ringde de upp när det var dags att hämta och då tog vi taxi hem. Tänkte att det inte var så kul att flänga runt på en cykel när man är lite groggy.
 
Hon var förvånansvärt okej mot vad jag trodde. Lite groggy och trött och kunde inte gå helt rak men annars inga problem. Tibbe och jag stängde in oss i arbetsrummet med henne medan hon vaknade till och började äta och Hunter fick efter ett tag komma in och nosa. Blev en del fräsande från hans sida men annars verkar han ta det väldigt försiktigt. 
 
Hon börjar smått kvickna till nu och kan gå runt bättre. Hon fick två smärtstillande hos veterinären, en som slutar verka ikväll och den andra imorgon så får se om det blir någon skillnad. Jag tänker sova på soffan ikväll så jag kan ha bättre koll om något händer. 
 

Friday music!

 

Gillinge halkbana

Vad mycket nerver det var idag! Jag var supernervös innan men allt gick bra och jag fick mitt diplom, yay! Ett steg närmare körkort. 
 
Vid halv tolv idag tog jag en buss ut mot Gillinge. Det var en ordnad buss från dem så alla skulle dit, tror jag räknade till nästan 30 personer och de flesta var mycket yngre än mig. Tog lite över en timma att komma fram och sedan delades vi in i mindre grupper och gick igenom vad som skulle hända och vad vi ville få ut av kursen. Efter det fick vi gå in i en byggnad där man kunde se hur skador från olika olyckor kunde se ut på bilarna och så kunde man testa att krocka i 7 km/h och även hur det kändes att hänga upp och ned i bilbältet. Jag testade att hänga upp och ned och det var en annorlunda upplevelse. Jag trodde bilbältet skulle få mig att sitta helt stilla men eftersom jag är ganska liten så gled jag runt en massa. Var helt groggy när jag skulle gå ur bilen.
 
Sedan var det dags att köra! Det hade blivit något missförstånd så det fattades en massa bilar vilket resulterade i att jag fick köra en bil med automatväxel. Vi var två personer per bil men när man körde så var man alltid själv i bilen. Var lite läskigt att köra en annan bil än jag är van vid (tror det var en Honda), automatväxlad och sitta alldeles själv! Men förvånansvärt nog gick det bra och det var jätte enkelt att köra med automat. Bara att trycka på gas och broms. Vi gjorde tre tester; bromsa på vanligt underlag i olika hastigheter, bromsa på halt underlag i olika hastigheter och att bromsa och väja på halt underlag. 
 
Vi hade en del diskussioner om det vi gjorde och när allt var klart fick jag mitt diplom och sedan bar det av med bussen hem igen. Vi kom in till Uppsala vid sextiden och då var jag äckligt hungrig eftersom jag inte ätit något sedan frukost. Tur att jag har tibbe som ordnat med mat då :)
 
Det var en jätteintressant dag med roliga övningar och jag lärde mig en massa. Var stolt över mig själv att jag lyckades med övningarna och köra en ny bil utan någon lärare för första gången. Imorgon bitti har jag körlektion igen så då ska jag berätta allt för min lärare. Ska bara komma ihåg att den bilen har manuell växel...
 
Så här ser Gillinge ut. Vi körde i banan högst upp till höger.

Mardrömmar

Dessa mardrömmar hela tiden...känns som varje gång jag är stressad så kommer de. Och de är alltid i princip samma sak, småkryp som kryper upp på mig i sängen och så halvvaknar jag och tror att de är där och försöker få bort dem. Väcker såklart tibbe som i början inte förstod någonting men eftersom det börjar bli vardag nu så har han lärt sig hur han ska handskas med det. 
 
När jag var väldigt stressad för någon månad sedan så hade jag dem flera gånger tätt inpå. Ibland t o m natten efter varandra...men sedan försvann de ett tag för att inatt starta igen. Coincidence? Don't think so :) Inatt var det små vita spindlar som kröp innanför huden upp mot halsen så jag höll på skrubba som en galning för att få bort dem när jag vaknade. Tur att jag inte hade en kniv i närheten :P

Nerver

Usch va nervös jag är! Imorgon är dagen jag hoppats aldrig skulle komma...det är dags för halkkörning på Gillinge. Det är det enda jag tänkt på ikväll och jag kan inte sluta...tror jag seriöst är mer rädd för det än uppkörningen. Jag HATAR att göra saker inför andra personer och när det är en ny stressig situation. Blir lätt en kortslutning i hjärnan och så blir det bara blackout, börjar någon skälla på mig då så kommer tårarna. 
 
Uppkörningen förväntar jag mig att misslyckas med de första gångerna och det är bara en person som sitter med. När jag däremot ska vara i en grupp om typ 12 personer där vi delar bil och alla kommer stirra på en...sedan någon som skriker åt en att jag inte kan köra över radion. Lägg på det att jag inte kommer våga äta något hela dagen (vilket kanske är bra eftersom...) och att jag har en balanssjukdom i öronen som gör mig väldigt yr och illamående om saker snurrar. Och imorgon kommer jag vara både upp och ned, snurra runt och flyga framåt från olika simuleringar och övningar.
 
Jag har i alla fall packat några spypåsar och näsdukar. Även om jag helst inte skämmer ut mig totalt där borta så hoppas jag i alla fall att jag klarar det på första försöket. Både för att det är dyrt och så vill jag lägga det bakom mig. De senaste dagarna har jag varit sträng med maten, inte vågat träna och inte kunnat ha på mig högklackat. Tråkigt!
 
 

Kvälls läsning

Vad glad jag blev när jag såg vad som låg i brevlådan ikväll. Ett paket med en bok jag velat läsa länge, Tyra Sjöstedts "Från blogg till business". Älskar att läsa inspirerande böcker och bloggar av starka framgångsrika kvinnor. Har redan kommit halvägs och den är fängslande. Mycket man inte visste om henne. Ska bli intressant att läsa vidare!

Yuki myser

Mys i soffan! Yuki ligger och sover i mitt knä.

Söndags fika

Idag har vi bara varit hemma och fixat med lägenheten. Är så mycket som måste fixas och städas och vi ligger ett år efter. Ligger ju fortfarande flyttlådor framme...

Men nu tänker jag ta det lite lugnt och njuta av en kopp te. Mitt nya mål för november är att ta det lugnt med sötsaker resten av månaden för att balansera upp lite för december som är min "eat-what-you-want" månad. Julmat som är så gott!

Goodie bag

Jag gick igenom alla produkter jag fick i goodie bags från eventet i torsdags. Tog en bild på det som var sminkrelaterat, tänkte att det kanske inte är så roligt att titta på cykel sadelsöverdrag, även om det faktiskt var något jag behövde. 
 
Necessären var jättefin och kommer användas när jag reser, handkrämerna kommer jag använda flitigt i vinter eftersom mina händer är riiktigt torra just nu, sedan fanns det lite smått och gott att testa som deo, läppglans och hårprodukter. Imponerande att man fick tre produkter från Make Up Store även om jag tror att bara nagellacket är intressant för mig. Nu måste jag bara få bättre ordning på mina skönhetsprodukter för allting ligger travat på varandra i lådor i badrummet. 
 

Kattgodis

Jag köpte ett nytt godis till katterna idag. De är egentligen inte så förtjusta i hårda godisbitar men jag tyckte kyckling och ost lät som en bra kombo.

Yuki var inte så imponerad utan bara slickade och gick därifrån men hon gillar knappt godis alls. Hunter däremot älskade det! Han vräkte i sig det och tiggde om mer och jag fick även klippa klorna utan större protester. Däremot måste jag se till att inte glömma påsen framme för han har försökt att både gräva sönder den och tugga på den :)

Godkänt av Hunter skulle jag säga. Får leta vidare efter något som den kräsna tjejen kan gilla.

Tjejkväll

Vad hände här egentligen? Ser ju ut som jag storshoppat men det ser mer ut än det är. Det här är i alla fall allt jag släpade med mig hem efter tjejkvällen som var i torsdags i Uppsala. Många affärer hade öppet mellan 19-21 och så kunde man shoppa med massa rea. Två av de här påsarna är goodiebags som jag fick med gratisprover. Kan visa allt senare när jag tittat igenom det.
 

Nostalgi

Läste precis att Jurassic Park ska gå upp på bio igen i maj 2013. Den har gjorts om till 3D vilket kan fungera men det är inte därför jag är så exalterad utan att få chansen att se den på bio! Jag tror inte jag såg den på bio när den kom ut 1993 (var ju bara åtta år) men det är en av mina absoluta favoritfilmer som jag nog måste sett minst tjugo gånger. Kommer ihåg en vecka runt jul när jag var liten som jag var hemma sjuk, jag tittade på den varje dag! I en hel vecka! Var väl lite småkär i Jeff Goldblum på den tiden :) Tänk att jag var i samma biograf som honom i våras i LA men missade honom...enda gången jag ångrat att jag inte röker :P 
 
 

Rihanna

Victorias Secret Fashion Show 2012 har gått av stapeln i USA och Rihanna var en av de som framträdde med sin nya låt "Diamonds" (jag kan inte sluta lyssna på den!). Har bara lyckats se lite småklipp än så länge men Rihannas scenkläder var riktigt snygga. Gillar slitsen med stay ups och cool detalj med solglasögon med pärlor runt. 
 
Showen brukar inte visas i Sverige förrän vid jul, kommer inte ihåg om det är juldagen eller nyårsdagen, men det har blivit lite av en tradition att se den då så jag ska försöka vänta tills dess. Så kan man titta på den medan man frossar i alla left overs från julafton och sedan vilja springa till gymmet dagen efter :)
 

Rollin Safari

Jag vet inte vad de här är men de är klockrena :)
 
Trailer 1
 
 
 
Trailer 2 - tryck på länken!

Silent Hill kväll

Ikväll har Frida och jag ätit gott och spelat vidare på Silent Hill 2. Vi har sprungit runt en massa på sjukhuset och det är nog en del kvar där.

Det var en del panik ögonblick och lite läskiga stunder men det går framåt (mycket tack vare Frida för jag får panik varje gång jag hör något :P). Ska bli spännande att se nästa gång vi stöter på pyramid head.

Tack Frida för en trevlig kväll!

Spännande körlektion

Min körlärare sa till mig att jag skulle testa att köra en lektion med en annan lärare för att se lite hur det känns att köra med någon annan och de olika lärarna lär ut olika och kör olika vägar. Today was the day! Var lite extra pirrigt och det jag inte tänkte på var att jag kanske skulle få köra en annan bil och det blev det. Så både ny lärare och bil på samma gång. Jag är van att köra en Golf men nu blev det istället en Saab kombi. 
 
Tog ett tag att vänja sig (större bil, lädersäten, trög växelspak) och jag lyckades t o m få motorstopp på vägen ut ur garaget :) Men den var verkligen jättekänslig på låg växel! Däremot blev den bara trögare och trögare ju snabbare det gick och man fick nära på trycka gasen i botten för att komma någonvart. 
 
Förutom missödet i början gick det jättebra och den nya läraren var jättesnäll. Jag lyckades t o m parkera den mellan två andra bilar så jag är nöjd. Läraren sa också att det börjar närma sig slutet nu och det är mest finslipning kvar. Yay!
 
Tror det var någon liknande modell

Snake eyes

Butt workout

Yes! Ikväll blev det ett till hemma pass med fokus på bak och lår. Lite jobbigare när tibbe var hemma och skulle titta på och flina när jag vet att det ser jättelöjligt ut och så skulle han dansa med i musiken. Pojkvänner :P Men det var bara att blocka det och Yuki som lekte runt mina fötter och köra på. Efter en halvtimma var jag helt slut och kunde knappt stå upp utan att skaka. Då kände jag mig nöjd och ännu bättre var att maten var klar och jag kunde ladda på med lite kött och sötpotatis som tibbe fixat. 
 
Passet jag kör just nu hittade jag i någon tidning och är utformat av Sofi Fahrman som jag tycker har en riktigt snygg vältränad kropp. Ska bli intressant att läsa igenom hennes träningsbok "Bodylicious" som släppts snart. Jag förbokade den för ett tag sedan så jag väntar ivrigt.
 

Cats and boxes

 
 

Present

Jag fick det här jättefina halsbandet från tibbe på vår femårsdag. Det är från Guldfynd by Kenza och är små kors som går längs hela kedjan. Väldigt vackert och lite enklare halsband man kan ha till vardags.
 

Looper

Igår gav jag tibbe min femårspresent till honom, ett bio besök! Vi hade bestämt att ta det lite lugnt med presenter i år så istället satsade jag på något vi kunde göra tillsammans. Han har pratat om filmen "Looper" ända sedan den släpptes men vi har inte riktigt haft tid och det har varit många intressanta filmer som kommit på bio nu senast. 
 
Utan att spoila något kan jag säga att det var riktigt bra. Det kanske inte var så mycket action som jag hade hoppats men det var verkligen en film som fick en att tänka till. Tycker det alltid blir så med tidsrese filmer när man försöker vända allting ut och in för att få det att gå runt...Tror nog vi diskuterade filmen i flera timmar efteråt och tillslut hade jag sådan huvudvärk att jag fick ge upp :P
 
Det var riktigt bra skådespelare och det var läskigt att se Joseph Gordon-Levitt spela Bruce Willis. För det var exakt det han gjorde, en rysligt bra imitation av honom. 
 
Om ni inte har sett den så rekommenderar jag den!
 

Bra start på dagen!

Dagen började med sovmorgon och lite mys med katterna och sedan drog jag iväg till gymmet för ett skönt och tungt pass. Jag hade så mycket energi att jag körde en kombination av två av mina pass.

När jag kom hem blev det brunch med fett och energi. Dags att tackla dagen!

Mysig middag

Igår blev det fem års firande på våran favorit restaurang "Kött, kök och bar". Så otroligt gott kött där och älskar deras koncept att man själv väljer vilket kött, sås och tillbehör man vill ha.

Jag som ALLTID väljer oxfilé, bearnaise och pommes bestämde mig för att testa något nytt. Blev hjort med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter. Så gott! Maten verkligen smälte i munnen :) Till efterrätt tog jag choklad och hasselnötsbrulée med kolaglass. Himmelskt gott!

Det var en supermysig kväll med god mat och massa prat. Vi pratade en del planer och resor och vi båda drömmer oss bort till värmen. Det var längesedan vi var på en solsemester, tror det är dags igen :)

The Grey Concept

HM släppte en ny kollektion nyligen, "The Grey Concept", som har många intressanta plagg. Känns som en kollektion i min stil med lite mer rockiga plagg. Jag blev speciellt förtjust i den här tröjan med en riktigt mysig huva. Tyvärr är den redan slutsåld!
 

Fem år

Idag har tibbe och jag varit tillsammans i fem år. Helt otroligt hur snabbt tiden går! Känns som igår som jag flyttade till Uppsala, började jobba och hittade min kärlek. Men när jag tänker efter var det i januari 2007 som jag började jobba här. Snart sex år nu...
 
Under dessa år har vi flyttat ihop och skaffat två underbara katter. Ser fram emot nästa fem år och vad framtiden bringer! Ikväll ska vi bara mysa och äta lite gott. Jag har bokat bord på våran favoritrestaurang :)
 

Friday music!

 

Outlast trailer

Jag la upp en teaser förut men nu har en riktig trailer släppts. Jag är nog ännu mer intresserad nu för det här ser riktigt lovande ut! Får ju panik av bara trailern :) Det jag är mest oroad för dock är vad som faktiskt är gameplay av det man ser? Ser väldigt kontrollerat ut.
 
 

Iphone med attityd

Det här måste vara det coolaste och kanske mest opraktiska iphone fodralet jag sett. Vill ha!
 
Finns att köpa på byPM
RSS 2.0