Trött

Det har varit mycket att stå i sedan påskledigheten börjat att jag inte riktigt känt att jag haft ledigt. I torsdags hämtade vi bilen, gjorde ärenden och så tränade jag och i fredags var det träning, fixande inför kattuställningen och så badade jag båda katterna. Tror tibbe och jag satt i nästan en halvtimma och klippte tovor av Hunter i duschen. Enda tillfället man får röra hans mage så vi försökte klippa det mesta...nu har han stora kala fläckar på bröstet men det borde kännas mycket bättre för honom att röra sig nu. 
 
Igår var det kattuställning hela dagen och det var någonstans där som jag kände att nu fick det vara nog. Jag är väldigt bra på att planera mina dagar och sätta upp listor men på semestrar kan jag ibland bli helt tvärtom och få panik bara jag ser en lista. Jag hade lite samma problem i höstas och då gäller det att försöka lyssna på kroppen. Jag hade massa planer uppsatta för idag men jag fick ångest bara jag tänkte på alla "måsten" så som tur var kunde jag avboka allt och bara ta dagen som den kom. 
 
Det blev en skön cykeltur i solen till Gränby centrum där vi mest tittade runt och handlade lite mat. Sedan tog vi ut katterna på balkongen en stund så de fick vara ute i solen också. Jag borde dock ha tänkt på att sopa balkongen innan för den var riktigt dammig så de nytvättade katterna hade såklart gråa tassar när de kom in :) På eftermiddagen blev det ett par timmar Devil May Cry spelande och spelet verkligen växer på en. Jag tycker fortfarande det är väldigt bra och vi hade precis en riktigt cool bossfight. Påminde väldigt mycket om Devil May Cry 2. Till middag blev det lite halvt påskinspirerat med ägg och sill till förrätt och sedan blomkålsmos och pannbiff till huvudrätt.
 
Vad jag har saknat speldagarna! Jag har inte hunnit spela på år och dar och jag märkte idag hur mycket jag saknat att ha dagar utan måsten då man bara kan spela hela dagen lång om man vill. Det kommer nog tyvärr inte bli många sådana dagar i vår men man får ta tillvara på dem när man får tillfälle. Idag var nog första dagen som kändes som riktig semester :)
 
 
 

Jag kom hem i alla fall

Det blev en lång dag för mig på kattutställningen i lördags. Jag kan tänka att det är enklare när man åker bil för då kan man packa med sig en bekväm stol, extra tröja om det är kallt och kanske t o m kan lyxa till det och ta med laptopen. När man kommer med tåg som jag gör så gäller det att packa lätt, det absoluta minimum man behöver. 
 
Utställningen drog ut på tiden också och jag såg hur jag missade fler och fler tåg ju längre tiden gick. När allt väl var över fick jag stressa ner allt och springa till stationen med all packning. Jag kom dit två minuter innan tåget skulle gå men till min överraskning så var alla tågen till Uppsala inställda från sju på kvällen för spår arbete...och jag var såklart där sju. Kul att det inte fanns någon info om det någonstans!
 
Det var bara att släpa allt till ersättningsbussen som tog en till Upplands Väsby. Därifrån blev det mer väntan innan jag kunde ta pendeln till Uppsala. Jag tror jag var hemma vid halv nio på kvällen och då dröjde det inte länge innan jag somnade på soffan. Helt slut! Jag har fortfarande träningsvärk i axlarna av allt släpande. Nästa gång hoppas jag verkligen att jag kan ta bilen.
 
Fabio Brambilla

Quesedilla

Quesedilla är en av mina favoriträtter sedan jag var i Los Angeles. Där fanns det hur många mexikanska restauranger som helst och alla hade dessa i olika versioner. Min favorit är ost och kyckling med någon spicy sås, så gott när osten smälter!

Här i Sverige har jag inte riktigt sett dem på restauranger men det finns inte så många mexikanska restauranger här i Uppsala (jag tänker räkna bort snabbmats kedjorna :P).

De är inte så svåra att göra så jag har gjort dem hemma ett par gånger. Behövs bara tortilla bröd, valfri fyllning och så steker man dem i en torr stekpanna på hyfsat hög temperatur tills de fått fin färg, blivit frasiga och osten smält.

Nu senast har jag kört på spenat, paprika, tomat, kyckling och getost (typ samma jag testade på Nakd cafet). Supergott och snabbt att göra!

Klara för dagen

Det gick snabbt på den här utställningen. Vi hade den italienska domaren Fabio Brambilla som var väldigt effektiv så på mindre än två timmar hann vi få bedömning och åkte ur. Yuki fick sitt första CAPIB cert men han tyckte inte hennes hakparti var tillräckligt utvecklat så hon blev inte tillbaka kallad för nomineringar.

Nu kommer det bli en lång väntan innan vi kan gå. Utställningen stänger sex och man får ju inte gå innan.

Mot kattutställning

Nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholms kattklubbs utställning i Sollentuna. Vi delar tågvagn med en hund som skulle kunna äta Yuki i en tugga, it's huge!

Ny smoothie

Eller det kanske är en juice? Jag brukar anse att smoothies har i någon mjölk aktig produkt och i så fall skulle det här vara en juice.

Oavsett, jag har blivit förälskad i en juice från Nakd cafet i Gränby centrum som heter Tropic Sunrise Crusher och innehåller mango, passionsfrukt, jordgubb, apelsin och is. Smakar typ isglass!

Idag försökt jag göra en liknande hemma med mango, jordgubb och en juice från Brämhults med apelsin och ananas. Blev riktigt gott och avsvalkande i eftermiddags!

Fika time!

Vad gör man när man precis skaffat bil? Åker till Ikea och fikar! Jag hittade en ny Nakd bar i Gränby centrum som fick följa med.

Nu står den här!

Shit va läskigt det var att köra hem den! Började med motorstopp av ren panik men får öva en massa så jag kommer över skräcken.

Shopping i Stockholm

Det blev lite shopping när vi var i Stockholm! Mestadels nyttiga saker att äta men jag tycker det alltid är kul att testa lite nytt. Det blev lite snacks, tacokrydda och musli på LCHF Klubben. Vetegräspulver, hampafrön, gojibär, lite bars och en kokbok på Blueberry. Sedan ekologisk choklad och tortilla bröd på Eat! och två bars på Systrarna Voltaire. Ska bli kul att testa allt!
 
 
 
 

Bara man vill...

...så går det mesta!

No more cakes

När vi var i Stockholm i helgen tänkte jag att jag skulle unna mig lite när vi ändå var bortresta och äta lite saker jag alltid tänker på men oftast skippar när vi är hemma. Det började lite oskyldigt med en tugga av tibbes frukost croissant, krutonger till salladen och sedan en brownie innan showen. Även om det inte kändes så där supergott och förbjudet som jag trodde så var det skönt att kunna släppa på spärrarna lite och äta det jag kände för utan att må dåligt.
 
Söndagen fortsatte med lite bröd och pannkakor till frukosten och en cupcake på vägen hem. Eftersom vi inte riktigt hade någon mat hemma så blev det en surdegsfralla med ägg till middag och någonstans där så blev det för mycket. Jag vaknade vid fyra tiden imorse och kände igen tecknen ganska snabbt. Blev en rolig morgon spenderandes på toagolvet som vanligt med feber och kliande hud. Alltid bra att starta veckan med dödsångest...eller snarare dödslängtan när det är som värst.
 
Oh well, nu vet jag att jag alltid kommer ha detta med mig och får ta det lugnt med vad jag äter. Jag kan unna mig något litet då och då såklart men det får vara allt. Jag avundas folk som kan äta exakt vad de vill men kanske är bra på ett sätt att min kropp inte tål massa onyttigt.
 
 

Bilder från i helgen

Vi hade en riktigt trevlig helg i Stockholm. Det var soligt hyfsat milt väder även om det blåste ganska kallt ibland men det var skönt att gå runt och titta i butiker. Vi hade inga direkta måste utan jag ville titta in några affärer, mest ekologiska eller hälsokost affärer men även leta lite kläder till tibbe. 
 
På lördags kvällen blev det ståupp komedishow med Louis CK på ett nästan fullsatt Globen. Jag brukar inte titta så mycket på hans serier (eftersom de är lite pinsamma) men tibbe älskar dem. Det var en riktigt rolig show med många bra skämt...av det jag såg...jag var lite för trött så nickade tyvärr till ett par gånger. Men jag såg nog två tredjedelar i alla fall!
 
Vi spenderade natten på ett båthotell på Riddarholmen precis vid Gamla Stan. Det var en riktigt mysig vistelse och kändes väldigt unikt och spännande att sova på en båt. Jättefin utsikt med havet och fiskmåsar precis utanför. Det var ganska små rum eftersom man var på en båt men för en natt så fungerade det utmärkt. Skönt också att det låg så centralt och precis vid tunnelbanan så vi kunde komma hem snabbt från showen.
 
 

Väntar

Nu sitter vi på Globen och väntar på att Louis CK ska börja. Det här är min första ståupp show så det ska bli intressant!

Vapiano

Nu sitter jag på Vapiano och väntar på att tibbe ska få sin pasta så kan jag gå och beställa min sallad. Det är olika matdiskar man går till beroende på om man ska ha pasta, pizza eller sallad så slänger de ihop det framför en.

Tror det måste vara minst tredje gången vi är här nu. Det har nästan blivit lite av en tradition när vi är i Stockholm. God, snabb mat! (Förutom om man är här på en lördag eftermiddag som nu...fullproppat!)

Mot Stockholm!

Nu är vi på väg mot Stockholm! Ska bli skönt att vara ledig lite och komma iväg, även om det inte är långt :) Det här är en resa vi planerat länge för ikväll ska vi se en av tibbes favoriter på Globen. Jag hoppas nu på milt soligt väder och kunna slappna av och släppa jobbtankar lite.

Söta tjejen

Världens sötaste lilla tjej önskar er alla en trevlig fredag!

Min bil!

Det känns helt galet men jag har skaffat en bil! Jag har letat mycket de senaste veckorna men det är svårt att hitta en bil som håller mina krav, inte är för dyr och som jag gillar. Det har varit några få intressanta som tyvärr sålts framför näsan på mig men idag hittade jag en liten söt Skoda som kändes rätt. 
 
Frida var jättesnäll och följde med mig när jag testkörde och även om det var lite läskigt så gick allt bra. Kan berätta mer om den sedan när jag verkligen fått hem den men så länge den går igenom besiktningen så får jag hem den innan påsk. Spännande!
 

Raw food blogg

Jag hittade bloggen Raw Clarity i förra veckan när jag letade efter receptet till en smoothie från Bluberry. Hon har bott i New York, är utbildad hälsocoach och skriver mycket intressant och har bra tips om hälsosam mat och livsglädje. Titta gärna in på hennes blogg om det låter intressant! (bara klicka på bilden)
 

Mungbönspasta

Ikväll hade tibbat fixat köttfärssås till middag som väntade på mig när jag kom hem. Till det testade jag den här gången min fettuccini gjord av ekologiska mungbönor! Det kändes nästan exakt som att äta pasta (så jag kommer ihåg det i alla fall) och smaken var ungefär som när man köper färsk fullkorns spenatpasta.

Vi hade slut på den goda pecorino osten vi brukar strö på så jag toppade med lite getost. Ska bli intressant att testa pastan fler gånger och se hur magen reagerar. Smaken och konsistensen är godkänd i alla fall!

Yuki mys

Yuki har alltid varit en knäkatt som vill ha mycket uppmärksamhet. Hon kommer förbi och ställer sig på ens knä och nosar på maten när man äter, gillar att bli kliad och gosa och ska ligga och sova i ens knä när man sitter i soffan. Det är något jag alltid älskat med henne och är supermysigt. 
 
Tyvärr har det mesta av det här beteendet försvunnit sedan vi kastrerade henne i november. Okej, hon gillar att gå runt att prata men annars är det mest mat och sova som gäller. Och hon sover mycket hellre i katt trädet eller i deras korg än i närheten av oss. Jag visste inte att kastrering kunde ändra katter så mycket, jag trodde mer att hon skulle bli mer social än tvärtom. 
 
Så de få stunder jag får med henne tar jag vara på. I lördags var hon sitt gamla jag och supergosig och skulle ligga i mitt knä och bli kliad på halsen medan jag läste. Senare på kvällen kom hon tillbaka igen och låg och sov i mitt knä medan vi tittade på film. Supermysigt! Jag saknar mina gosiga katter...
 

Hamburgare

Idag blev det hamburgare till lunch. Jag gjorde en väldigt enkel variant till mig där jag tog salladsblad som bröd och innehåll blev bara kött, tomat och gurka. Enkelt och gott!

Förra helgen

Jag har inte berättat något om förra helgen! Vi hade finbesök av Frida som kom på lördag morgon och åkte igen på söndag kväll. Hon var jättesnäll och körde mig till Yukis kattuställning och höll mig sällskap under dagen. Utställningar är roligt men det kan vara en konstig blandning av stress, tristess och lite förvirrad panik. Det är ofta långa dagar i kalla lokaler och man får inte åka förrän utställningen är över, även om ens katt är utslagen. Vilket jag på ett sätt kan förstå med tanke på besökare men det kan bli ganska långa dagar. Så det var jätteroligt att jag hade sällskap och hjälp att preppa Yuki.
 
När vi kom tillbaka från utställningen hade tibbe fixat en god LCHF laxpaj till middag som vi mumsade på medan vi tittade på Wrath of the Titans. Tror varken Frida eller jag vet hur filmen slutar för vi var så trötta efter dagen att vi däckade ganska snabbt i soffan. 
 
Söndagen började tidigt med en härlig morgon jogging tur tillsammans i Fålhagen. Var annorlunda att ha någon att prata med när man sprang och fick en att fokusera på annat än bara själva springandet. Efteråt hade vi en liten lyxfrukost med bröd från Forsas bageri och sedan blev det ut på äventyr. Jag fick förtroendet att köra hennes fina Toyota Corolla så det blev ett par timmars körande där vi trappade upp långsamt med svårare gator och mot slutet körde jag t o m på motorvägen! Jag märker att det tar mig ett tag att värma upp igen när man inte kört på ett tag. I början sitter man superstelt och är jättenervös men sedan vågar man börja slappna av lite och blir bättre på att hantera situationer som kan uppstå. 
 
Vi stannade vid Gränby Centrum och tog en lunch på Naked Juicebar som jag velat testa länge. Jag testade en jättegod juice med ananas och till det blev det en rostad wrap med kyckling, getost och babyspenat. Jag tryckte i mig allt för det var supergott. Kommer definitivt gå dit igen! (eller förhoppningsvis åka i egen bil sedan :))
 
På eftermiddagen gick vi till gymmet tillsammans och körde styrketräning med fria vikter. Tror nog vi var där i en och en halv timma och man märker att det är roligare när man är två för man sporrar varandra och tar i det där lilla extra. Jag körde ett helkroppspass med arm, mage, ben och balansövningar och övade lite mer på marklyftet. Kan säga att jag hade träningvärk i hela tre dagar efter träningen!
 
Jag hade en jättetrevlig helg och hoppas på fler äventyrsfyllda helger. Även om det kan vara skönt att ha lugna helger efter långa veckor så gillar jag att hitta på saker. Och tack så jättemycket Frida att du vågade låta mig testa bilen! 
Lunchen på Naked Juicebar

Smoothie

Frida har fått mig helt hooked på smoothies, så goda! Jag har alltid undvikit dem förut eftersom jag inte vill ha i mig så mycket fruktsocker och kalorier men när jag börjar tänkta efter så äter jag så lite frukt och grönt varje dag att det nog hade varit bra att få i sig alla bra vitaminer, antioxidanter och andra nyttigheter som finns i.
 
Den här morgonens smoothie påminner lite om den jag testade på Blueberry i Stockholm. Det blev äppeljuice, mango, ananas, bladspenat och spirulina. Mums!
 

Bortskämd

Idag har varit en äta-vad-jag-vill-dag så jag passade på att njuta av maten vi fick serverat på kontoret. Det blev god tacolunch i fullkorns tortillas och lite mocka/choklad rutor till teet. Sabines awesome baking skills som vanligt!

Härlig morgontur

Jag har precis kommit tillbaka från en härlig morgonrunda. Jag sprang i ett långsamt tempo med korta steg och till min förvåning fick jag inga problem med knät. Jag kunde köra på i 38 minuter och kom 4,7 km, det längsta jag kommit hittills!

Fredags lyx

Igår morse kände jag för att lyxa till det så på vägen till jobbet stannade jag vid forsa bageri och köpte med mig en surdegsfralla. Jag hade med mig eget pålägg; det blev smör, kaviar och ägg.

I was in heaven! Brödet var fortfarande varmt och alldeles mjukt med en riktigt spröd crust. Bästa frukosten på länge!

Morgontrött Yuki

Man bara måste älska hennes stil!

B.A.B.Y event

I eftermiddags tog Frida och jag tåget till Stockholm för att gå på ett event om träning och hälsa. Det är nätverket B.A.B.Y som höll i det och vi var i Volvos showroom mitt på Kungsträdgården (jag kunde såklart inte hjälpa att snegla lite på bilarna också :P). 
 
Jag tyckte det var väldigt intressant! Det var föreläsningar av Shirin Djavidi och Erika Kits Gölevik om träning och hälsa, Terese Alvén om mat och träningsmissbruk och Cecilia Duberg om personlig utveckling. Tyckte alla var jätteintressanta att lyssna på och jag hade gärna hört mer. Det blev även mingel och så bjöds det på lite tilltugg. Jag passade på att köpa med mig Shirins bok om träning som jag även fick signad. Med mig hem fick jag även en fin goodiebag fylld med bland annat shaker, joggingstrumpor, sportbar och vitaminvatten.
 
Jag hade en jättetrevlig kväll och trevligt sällskap med Frida som även visade mig Blueberry cafét på stationen i Stockholm. Jag köpte en himmelskt god grön smoothie som jag mumsade i mig på vägen till eventet. Jag kommer definitivt gå förbi det stället igen när jag är i Stockholm. Och jag hoppas på fler roliga tränings events!
 Shirin
 Erika
 Terese
 Cecilia
 Mårten Nylén (som visst är tränare i Biggest Loser Sverige)
 

Morgontur

Skönt med lite frisk luft på morgonen. Nu kunde jag pusha på lite mer och kom nästan fyra km innan jag kände att det fick vara bra. Väldigt kallt men titta vilken fin soluppgång!

Lite nytt och gott

Eller förhoppningsvis gott i alla fall. Jag passade på när det var rea på Bodystore och köpte på mig lite saker som kan vara intressant att testa. Två nya smaker av Rawbite, Acai pulver, energiboll från Bounce och "pasta" gjord på lite olika saker.
 
 
 
 
 

Träning

Idag blev det lite härlig boxning med tjejerna på jobbet och sedan bar det av för PT pass på gymmet. Vi gick igenom alla övningarna jag haft lite problem med och finslipade. Allt gick väldigt bra förutom när jag fick kramp i foten, var ett tag sedan det hände sist men det är alltid lika obehagligt. Mina tår var helt stela och jag fick sitta stilla och massera i fem minuter innan jag kunde röra mig igen. Lite pinsamt men jag kunde fortsätta att träna efteråt i alla fall.
 
Nu gäller det bara att komma igång med joggandet på riktigt också. Jag ska börja trappa upp det långsamt så får jag hoppas att benet hänger med. Jag ska även träffa en sjukgymnast nästa vecka så det blir intressant att se om de kan hjälpa.
 
 
 Kvällens underhållning blev ännu ett avsnitt av Red Dwarf. Nu är vi inne på säsong fem och den är fortfarande rolig (på sitt speciella sätt). Rimmer är bäst!

Zombie mode

I'm not dead! Bara i zombie mode den här veckan. Det är mest jobb, träning och saker som behöver fixas varje kväll när jag kommer hem. Sedan vid fikan så däckar jag...oftast medan jag äter...gärna med tekoppen fortfarande i handen. Vet inte varför jag är så trött den här veckan men det är samma sak varje kväll, inte så mycket roligt som händer alltså :)
 
Blev lite basic inköp till träningen. Får alltid slut på underkläder och strumpor så nu har jag köpt på mig ett lager!

Speedcat

Idag är det kattutställning i Sollentuna för Yuki. Frida var snäll och hakade på så jag har både sällskap och fick skjuts. Kul med sällskap och så kan man dela lite av ansvaret.

Än så länge går det väldigt bra. Yuki har fått sitt sista CAP cert och är nu Premier och så är hon nominerad till panel (hade inget motstånd dock). Kan det här vara första gången vi får en röst i panelen?? Man kan ju alltid hoppas :)

Fredagslyx

Med tanke på att det var fredag så kände jag för att lyxa till det. Speciellt efter jag haft det nog tuffaste gympasset någonsin. Vi hade en vikarie på Step Up passet och herrejäklar vilket tempo! Det var kul men jag var helt skakis efteråt.

Som lite lyx gick jag bort till Moe Joe's och köpte en smoothie av mango, ananas, kiwi och frozen yoghurt. Supergott!

Annorlunda dag

Idag har varit en dag med mycket upp och ner. Jag har fixat lite med en weekend tibbe och jag ska på snart som jag ser fram emot och så hittade jag en bil som jag verkligen ville ha. Jag var superexalterad över att testa den imorgon men efter att den bara legat uppe en dag så blev den såld. Vilken besvikelse...det var ju min bil!

Jag har även testat på ett nytt pass på gymmet, yogalates. Det hade en del bra stretch och balans övningar men annars så har jag svårt för sådana långsamma pass. Jag tror det tog mig en halvtimma att kunna fokusera för jag kunde inte sluta tänka och planera resten av kvällen när det var så lugnt.

När jag kom hem kände jag för lite mer intensiv träning så det blev ett pass från ännu en ny träning dvd, Functional Training, och det var svettigt! Måste testa det passet igen när jag har lite mer energi så jag verkligen kan ta i.

Tibbe fixade god mat till middag och så gjorde jag en efterrätt till mig av kvarg, ananas, mango och lite vaniljprotein pulver. Kanske inte ser lockande ut men det var så gott! Som glass! Tror jag ska ställa in det lite i frysen innan nästa gång.

Soluppgång

Imorse kände jag för att komma ut lite och börja dagen med lite frisk luft. Det blev en blandning mellan power walk och joggning medan solen sakta gick upp. Skönt att komma ut, önskar bara att isen kunde försvinna så man inte bara behöver springa på de större vägarna.

Morgon träning

Det blev ett styrkepass tidigt på morgonen på gymmet med fokus på armar och ben. Nu är jag redo för dagen!

Nybadade

Nu är båda katterna nybadade och håller på att tvätta sig (...torka sig). Jag är lite sent ute att fixa Yuki inför kattutställningen till helgen men jag har inte haft tid eller ork innan. Men nu är det gjort! Passade även på att klippa av lite tovor av Hunter när han satt stilla så snällt och lyfte på tassarna när det behövdes. Yuki däremot...hon var halare än en ål och vred sig runt runt som en orm och försökte hoppa iväg hela tiden. Både hon och jag blev helt dyngsura. 
 
Nu ska det bli skönt att vila min rygg som är helt paj efter allt böjande. Det och mat, jag är superhungrig!
 
 
 
 
 
 
 

Yuki njuter av utsikten

 
 
 

Hemma träning!

Jag är precis klar med ett pass för mage, lår och rumpa från min nya tränings dvd. Tufft och svettigt! Nu blir det strax middag som tibbe lagat; shirataki nudlar med köttfärssås. Mat och mys i soffan blir en skön avslutning på dagen.

Trevligt besök

Vi hade som sagt en jättetrevlig helg med besök. Det var spännande (och nervöst) att äntligen få köra igen och jag märkte vilken frihet det var att t ex kunna åka iväg och köpa frukost och färskt bröd på söndag morgonen. Det var kul att träffas också och höra hur de haft det på semestern i Uruguay. Så som avslutning på helgen blev det en stor frukost (som jag inhandlade!) innan de åkte iväg. Tack för helgen!
 

Jay Fu

Jag bokade bord i lördags på Jay Fu eftersom vi hade finbesök. Det blev massa prat och god mat. Andra gången jag testat den restaurangen nu och enligt mig så är deras förrätter det bästa, riktigt goda och annorlunda! Huvudrätterna är inte lika bra tyvärr. Men hur som helst en jättetrevlig kväll!
 
 
 
 
 

Bilar!

Den här helgen har vi haft trevligt besök av min pappa och hans sambo Ana. Vi har bland annat åkt runt en del till olika bilfirmor och tittat på utbudet av bilar och testsuttit i en del modeller. Det var skönt att kunna åka runt med bil och titta, mycket smidigare och snabbare, speciellt när det varit ganska kallt. 
 
Jag blev lite förtjust i en Toyota Urban Cruiser vi såg men även Yaris modellen är fin. Det fanns även en del fina Hondor och Nissan. Det här kommer bli svårt att bestämma sig...Jag fick även testa att köra i min pappas Mercedes och den blev jag förtjust i också. Det var en kompakt lite högre modell som också ligger i vår prisklass. 
 
Men jag kan säga att det var riktigt ovant och läskigt att köra igen. Kändes nästan som första gången jag körde och jag satt på spänn hela tiden. Det är synd att det är så sällan jag kör för jag blir inte bekväm i det. Vi funderade på att hyra bil för att testa olika modeller men det visade sig att man måste ha haft körkort i ett år för att få hyra bil. Suck...
 
Vi får fundera vidare på vad vi ska göra. Men det var kul att titta runt och få hjälp!
 
Den söta bilen bakom stolpen fick jag testa att köra!

Lördag morgon

God morgon! Jag är uppe tidigt för att fixa lite i lägenheten innan vi kommer få finbesök. Min pappa och hans sambo Ana kommer upp så det kommer bli jättetrevligt! Jag ser fram emot massa prat, lite biltittande och god mat.

Lägger upp en bild på finaste tjejen. Varje dag får hon mig att smälta när hon är så söt!

Kattliv

Nu blir katterna glada. Med nya numret av Kattliv fick man med en påse med godis. Det ska de få testa i helgen!
 
RSS 2.0