Lördagen och hemresan

Tibbes födelsedag firades i Tallinn med god hotellbuffé frukost, massa sight-seeing och god middag på kvällen. Det var väldigt varmt och efter att ha gått en massa på fredagen passade vi på att spara våra ben och köpte bussbiljetter till de där typiskt röda turistbussarna man brukar se som är dubbeldäckare. 
 
Var faktiskt ganska skönt. Vi åkte alla tre bussarna, tog ungefär en timma per tur, och fick se en massa runtomkring staden. Vi gick även av vid tv tornet som vi åkte upp i där man fick en väldigt bra vy över staden. Inte lika läskigt för mig heller som är höjdrädd när man är inomhus i tornet. 
 
På söndagen bar det av hem igen. Kommer ni ihåg den där stormen som var över stockholm i söndags med skyfall? Jepp, den åkte vi igenom. Det var fint soligt väder och jättelugnt mestadels av vägen men sedan blev det plötsligt helt mörkt i flygplanet och man såg bara moln utanför. Sedan kom blixtrarna som slog ner runtomkring oss och vindarna. Hela planet skakade fram och tillbaka, upp och ned. Och det var ett litet propeller plan! Då kan jag säga att jag var skraj.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0