Ny update Hunter

Vi tog tempen på Hunter imorse och han log fortfarande på runt 40 grader så tibbe vägde honom och han hade gått ner ytterligare till 5,9 kg. Det är egentligen den vikten han borde ha men han har inte vägt så lite på ett bra tag. När jag kom till jobbet var det bara att ringa veterinären igen och höra vad vi borde göra. Hon lät ganska oroad att febern fortfarande var kvar så vi fick en akuttid vid lunch. 
 
Vid lunch cyklade vi hem och hämtade Hunter och sedan körde vi bort till veterinären. Den här gången hade vi en veterinär som var väldigt lugn och snäll mot Hunter och verkade väldigt påläst. Hon tog tempen och vägde honom igen och det stämde överens med det vi tagit. Sedan gjorde hon en nogrann undersökning av hans kropp och lyssnade på hjärta och lungor. Hon kunde höra blåsljudet på hjärtat också så nu har vi det bekräftat.
 
Därefter blev det ett nytt blodprov och den här gången fick vi vara där och det gick mycket bättre. Hon var lugn och även om Hunter fräste och försökte bita så var det inte alls samma skrik som förra gången. Han fick däremot ha på sig en krage men det behövdes när han försökte bitas, han är ju inte som Yuki som knappt nuddar en utan han biter hårt.
 
Nu kommer vi till problemet...eftersom de inte kan hitta några typiska symptom så kan de inte utesluta många sjukdomar och då blir listan lång. Därför måste de skicka blodproven till Tyskland som har bättre labb så vi kommer få vänta några dagar på resultat. Sedan får vi se vad som händer efter det...kanske blir mer tester. Jag hoppas han blir bättre snart...när hon började prata om leukemi och aids så blev det alldeles för verkligt.
 
Hunter fick mer vätskeersättning så nu är det bara att vänta. Jag kan inte påpeka igen hur viktigt det är att ha sina djur försäkrade, att skicka blodprover utomlands är inte det billigaste. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0