Ett steg framåt, två bakåt

Så är det lite med Hunter nu. Febern kom tillbaka igen i helgen och gick ända upp till 40,9 grader. Då ville han inte ens resa sig upp för att äta längre så vi ringde veterinären igår som sa att vi skulle börja med febernedsättande igen.

Vi har gett honom det igår och idag och han verkar lite bättre nu och ligger för tillfället på 39,4 grader vilket kanske är lite högt men fortfarande okej för katter. Men det som börjar sjunka in nu är det kanske är något mer än bara en infektion. Känns ju väldigt konstigt att det håller i sig så länge och efter att ha pratat med veterinären idag känner jag mig ännu mer orolig. 

Tror oron börjar vandra ner mot magen också för jag har haft hemska kramper som kommer och går men det är ju svårt att inte tänka på det. Men en sak i taget, imorgon bitti ska vi iväg igen till UDS för att få hans hjärta undersökt så vi i alla fall förhoppningsvis inte behöver oroa oss för den biten något mer. Sedan ska jag prata med veterinären igen så får vi se om hon har några nya idéer.



Kommentarer
Postat av: Frida

Nä fy. Börjar ju gråta. Lille Hunter... Stor kram och hoppas allt går bra imorgon.

Svar: Tack! Jo, han börjar faktiskt kännas som lilla Hunter nu. Liten sommarpäls och gått ner en del i vikt.
Vinterna

2013-09-16 @ 22:48:54
Postat av: Bing.

:(!!! Usch vad hemskt, krya på sig Hunter. Lycka till!

Svar: Tack!
Vinterna

2013-09-18 @ 08:38:04
Postat av: Irene Lenhammar

Var inne och läste din blogg för att se om det fanns något nytt om katterna. Fick läsa att Hunter är dålig... Hoppas de hittar vad som är problemet. Urjobbigt när de små älsklingarna inte mår bra och man inte vet vad det är. Håller tummar och tår för att han blir bra igen!
Cayenne skickar nospussar till både honom och syrran!
Hälsningar
Irene Lenhammar

Svar: Tack så jättemycket för omtanken! Jo, det tar verkligen på krafterna och ännu värre är det när ingen vet vad det kan vara. Jag hoppas verkligen att det snart vänder och han blir frisk igen. Yuki vill ha sin lekkamrat tillbaka!
Vinterna

2013-09-18 @ 21:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0