Yuki hemma igen

När vi har varit bortresta så var Frida och Didrik jättesnälla och tog hand om lilla Yuki. Vi var lite fundersamma på hur vi skulle göra det, skulle hon vara här eller vågade vi ta henne till dem, men det slutade med att vi testade det sistnämnda. 
 
De har ju tre katter men Yuki är van vid att alltid ha haft Hunter hos sig så hon är van vid sällskap. Och det verkar som det gick över förväntan! Det blev såklart en del fräsande i början och gömma sig under soffan men verkar bara som det tog kanske två dagar tills allt började lossna och mot slutet gick hon runt lugnt och verkar ha blivit bästis med Thor. 
 
Mycket tack vare Fridas snälla katter och all uppmärksamhet och kärlek hon har fått av Frida och Didrik. Tack så jättemycket för hjälpen igen! Tror det var bra också för Yuki med lite kattsällskap igen och få se lite natur och fåglar utanför fönstren. Blir ju lite mer liv än det är hemma hos oss nu.
 
Protein choklad och vaniljpudding med te. Mums!
 
 
Fyra katter på bilden, kan ni hitta alla?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Nu vet vi ju att det funkar att passa katterna tillsammans! Supersmidigt och det är ni som ska ha tack för att vi fick ha henne hos oss. Thor blev nog lite kär, haha :D

2013-12-31 @ 12:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0