Dålig start på veckan

Man tycker att jag borde lärt mig vid det här laget. Min mage är superkänslig mot mat och stress och det vet jag men det har gått så bra på senast och december är min äta månad så jag passade mig inte för. Well, jag fick betala för det imorse...

Tio minuter efter jag vaknade fick jag magkramper och sedan fick jag spendera en och en halv timma kallsvettandes på badrumsgolvet med dödsångest. Skulle egentligen haft körlektion på morgonen men jag fick ställa in och istället ligga på soffan med två gosiga katter tills jag orkade släpa mig till jobbet.

Tror det som triggade allt den här gången var att det helt enkelt blev för mycket onyttigt och min kropp ville bara stöta bort allt snabbt. Mindre roligt för mig...Tur i alla fall att jag har en så snäll pojkvän som tog hand om mig!

Så idag har jag tagit det väldigt lugnt med mat men blev en liten julinspirerad middag ikväll.


Kommentarer
Postat av: Papá

Lyssna på din kropp!! Du vet att du är super känslig så ta det vackert med det du får i dig! Fortsätt med det du mår bra av i s och skit i alla måsten. Din hälsa kommer i första hand! OK?? Kramar

2012-12-11 @ 07:55:05
Postat av: Anonym

Hoppas du mår bättre idag. Händer det igen skulle jag nog ändå försöka få en remiss till en specialist. Man vill ju kunna njuta av god mat utan att behöva oroa sig för ifall man ska spendera följande morgon på badrumsgolvet eller ej.

Hoppas som sagt set känns bättre idag!

2012-12-11 @ 07:58:09
Postat av: Sabine

Oh noes! Har du kollat upp det? Låter så sjukt läskigt. Jag tänker direkt på stress också, det händer såna konstiga saker med kropp och huvud då. Snart jullov iaf! Ta hand om dig ordentligt~!

2012-12-12 @ 11:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0