Yuki (tidsinställt inlägg)

Nu har vi haft det lilla bustrollet i två veckor! Det låter ganska lite men det känns redan som hon har varit här i år. Hon är väldigt busig och springer väldigt snabbt. När man kastar godis eller en leksak så är hon alltid först på plats. Hon tycker det är orättvist dock att Hunter kan hoppa upp på alla höga avsatser så hon försöker ihärdligt att följa efter. Vet inte hur många gånger jag sett henne försöka klättra eller hoppa efter men det slutar alltid med en duns och så sitter hon där nere och jamar.

Hon gillar att jaga Hunters svans och brottas med honom men det är lite läskigt när tungviktaren kör samma taktik. En gång när hon låg och sov så satte sig Hunter på hennes huvud för att han ville bli klappad, det var inte så kul! Hon förstår sig heller inte på varför Hunter alltid vill ligga på matte och snutta och spinna. Hon tittar på nyfiket och går fram när han är klar men det är inget för henne. Hon kan ligga bredvid matte och börja spinna högt istället när man pratar med henne så att hon blir kelad med.

Hon är väldigt försiktig för nya saker och ger man henne en bit mat att smaka blir det en väldans boxningsmatch som slutar med att hon nosar på den och får en spyreflex. Man märker verkligen att det är en liten tjej man fått för hon är envis som bara den. Spelar ingen roll hur många gånger man säger till henne, hon gör det hon vill ändå :)

Jag har beställt hennes egna stora matskål nu som ska stå bredvid Hunters på golvet när de börjar äta samma mat. Den är för stor för henne nu men jag tror hon kommer växa ikapp den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0