Skincity paket!

Skincitys paket måste nog vara de paket jag ser mest fram emot att få hem. Paketen är alltid så fint inslagna och så är det spännande att se vilka tester de skickat med. Men det bästa av allt är de otroligt söta små dockorna man får med. När jag räknar dockor har jag nu beställt fem gånger därifrån och jag antar att de måste ha något register för jag har aldrig fått samma två gånger. Den här gången blev det en att hänga i nyckelknippan! 
 
Vad jag har beställt? Just det ja, blev mascara och kajal från sensai. Tror jag har kört med lancome i tio år nu så dags att testa något nytt. 
 
Fick även med någon kimono liknande morgonrock, lite för stor för mig dock.
 

Fika

Just nu sitter jag och myser med senaste numret av Chic, kakor och en kopp te. Hittade ett jordgubbste i helgen som jag druckit varje kväll den här veckan, så gott! Och luktar helt ljuvligt också. Det tillsammans med lite kakor som min mamma lämnade kvar från när hon var här förra veckan. Jag hade nog aldrig själv testat att köpa glutenfria kakor men de är jättegoda. 
 
 
 
 

Fler bilder från Central Park

Lägger upp några fler bilder från Central Park. Vi hade jättefint väder och sol den dagen så var perfekt att strosa runt i parken, äta picknick på en av de stora gräsplätterna och bara ta det lugnt. Blev en MASSA gående den dagen, tror vi gick i tolv timmar och mina fötter fick testa sin smärttröskel. Jag var för trött för att tänka mot slutet av dagen så på något sätt kändes det som en bra idé att gå alla 90 kvarteren hem...inte smart. 
 
Vi hann bara gå igenom halva parken, tror inte man skulle orka hela på en dag. Vill man uppleva så mycket som möjligt är det nog värt att åka igenom den med cykeltaxi eller häst och vagn. Man kunde hyra cykel också men man får bara cykla på de stora vägarna så vi tyckte det kändes tråkigt.
 
 
Man kunde hyra roddbåt om man ville.
 
Inte så ofta jag gillar att gå runt med en karta i handen när vi är på semester men efter att ha gått vilse två gånger fick jag ge upp.
 
 
 
 
Finns en minnesplats för John Lennon i parken. Är precis bredvid huset han blev ihjälskjuten utanför.
 
 
Såg förvånansvärt få ekorrar i parken. De finns överallt annars i stan.
 
Finns en liten damm som heter Turtle Pond. Gissa vad den är fylld av?

Gym

Var tufft att gymma idag när jag inte har tränat på ett bra tag. Hatar när man känner sig helt vilsen...igen...och knappt orkar lyfta något. Men allting blev lite roligare för jag hade fina gymkläder på mig! Färgskalan var svart, vitt och rosa och så fick jag äntligen testa mina nya gymskor. Eller nya och nya...köpte dem för ett halvår sedan men har varit så mycket att göra att jag inte hunnit inviga dem. Lite kul att jag är 27 år nu och det här är mitt första par träningsskor (förutom joggingskorna). Innan dess använde jag ett par jag fått av min mamma som var en storlek för liten ;)
 

Härlig runda ute

Det var uppehåll när jag kom hem från jobbet idag så jag fick sådan lust att springa ute. Mutade katterna med godis (hann ju inte säga hej ordentligt), på med bra musik och så sprang jag en runda i fålhagen. Varvade mellan att gå, jogga och springa och det kändes bra. Såg t o m en igelkott!
 
 

Nu är det äntligen bestämt!

I juli åker vi hem till tibbes familj och spenderar ett par dagar där och sedan blir det en snabbvisit i Paris. Älskar verkligen den staden! Får hoppas på bättre väder än vi har nu i alla fall...
 
När vi var i Paris 2009

Tråkig dag

Hatar när man har en dag ledigt och man inte känner att den var tillräckligt produktiv. Var ute och sprang imorse men började typiskt nog regna precis när jag kom ut så jag vågade inte springa för långt bort med tanke på iphonen. Sedan tog vi bussen bort mot ikea området men ALLT var stängt...verkligen allt. Tråkigt när det är första helgen man är hemma i sverige och så kan man inte göra något...Försökte spela lite spel på eftermiddagen men jag var så trött så var tvungen att ta en tupplur idag igen. Även om jag sov 10 timmar natten innan! Får hoppas morgondagen blir lite roligare.
 
Exakt så här butter kände jag mig
 
Men jag såg nog inte så här söt ut när jag sov

Midsommarafton

Vilken fin midsommar vi fick det här året. I Uppsala var det strålande sol och riktigt varmt väder men varken tibbe eller jag kände för att gå ut och dricka så vi tog det bara lugnt. Blev en cykeltur genom fålhagen och årsta på dagen coh på vägen hem köpte jag en saftig melon på torget. När vi kom hem tog vi ut katterna på balkongen och sedan satt vi där ett bra tag och läste och åt supergod melon. Yuki tyckte det var lite för läskigt på balkongen så hon fick gå in efter ett tag men Hunter älskar verkligen att sitta vid kanten och spana på allt som händer utanför. 
 
Innan maten blev det tupplur...vet inte om jag börjar bli gammal eller om det är jetlagen men alla fyra slocknade i soffan. När vi väl vaknade till liv blev det grillning och sedan jordgubbar till efterrätt. Vet inte vad vi kommer hitta på resten av kvällen men imorgon kommer jag påbörja ett nytt projekt! (om affärerna är öppna)
 
 
Fick de söta ätpinnarna i födelsedagspresent av Frida
 
 
 
 

Glad midsommar!

Kan inte förstå att jag sov till elva idag! Första gången på nog ett halvår som jag inte satt klockan och det var skönt att sova ut. Tog en tupplur igår vid åtta någon timma men ändå sov jag så länge. När jag vaknade nästan hoppade jag ur sängen och la mig på soffan och gosade med två väldigt kelsjuka katter. Om vädret håller i sig ska de få gå ut på balkongen senare. 
 
Nu ska vi ut lite i det fina vädret, hoppas ni alla får en fin midsommar!
 
Teddybjörnen Hunter

High Line

Sista dagen i New York gick vi runt på High Line från Meatpacking District upp mot Empire State building. Är en jättefin gammal övergiven järnväg som investerats i och gjorts om till ett gångstråk. Det är upphöjt ovanför gatorna så det är jättemysigt och fridfyllt att gå där men tittar man runt ser man alla skyskrapor och ser trafiken nedanför. Den är inte färdigbyggd än så gångvägen slutar tvärt efter ett tag men tror den beräknas vara klar om några år. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här dagen tog jag bilder med tibbes systemkamera

Stora tjejen

Kanske bara är för att jag varit bortrest så länge men tycker Yuki börjar se riktigt vuxen ut nu.
 
 

Järva i juli!

Vad glad jag blev idag när jag såg att jag fått ett bekräftelsebrev från Järva Kattklubb om kattutställning i juli. Så första helgen på semestern kommer bli tidiga mornar och långa dagar men jag hoppas hoppas på ett cert till Yuki. Ska bli spännande!
 

Läser på lite om fotografering

Har svårt att somna så jag tittar lite i en tidning om fotografering som jag köpte på flygplatsen i London. Känner att det är dags för en ny kamera men vet inte riktigt vad jag vill ha så jag börjar läsa på lite så jag i alla fall vet vad jag bör titta efter. 
 
Jag vill ha en egen system kamera men jag kan nog använda tibbes (om jag frågar snällt) men den har ingen digital display som jag vill ha. Sedan har jag en hyfsat bra digitalkamera men den saknar optisk zoom och tar riktigt mörka bilder i dålig belysning. Sedan är frågan med en digitalkamera, vill man ha en kompakt system kamera eller en vanlig digitalkamera? Så mycket val!
 
Är lite sugen på Canon G12, jag är van vid Canon och gillar designen på den men den känns lite overkill och har sina nackdelar. Hmm...får fundera vidare. Jag skulle egentligen vilja ha en kamera man alltid kan ha i väskan och en för när man planerar att fotografera. Någon som har några tips? 
 

Central Park

Världens vackraste och mysigaste park mitt bland skyskraporna. Tror jag blev lite kär :)


Frihetsgudinnan

Hej hej!

Vi sitter just nu i lägenheten och vilar fötterna en stund innan vi ska ut och äta. Helt otroligt hur mycket vi går här och jag har börjat få ont i halsen (typiskt...) så laddar med massa halstabletter och febernedsättande. 

Idag var vi och hälsade på den här damen. Riktigt fint väder också så gäller att skydda sig (som inte tibbe gjorde)!

PS. Någon som vet vad blogg.se håller på med nu som gör bakgrunden svart?







Onsdagen

Puh, vilken dag!

Började morgonen med en presskonferens.

Som följdes av ett röda mattan event där jag stötte på Tyra Banks. Va lång hon är!

Sedan blev jag uppringd av Steven Spielberg som behövde lite hjälp.

Vi pratade lite nostalgi om min tid som den sjätte spice girlen.

På vägen hem stötte jag på en gammal vän och blev bjuden på fest.

På festen stötte jag på Ozzy och Sharon.

Men jag hann tyvärr inte stanna länge innan jag blev inkallad av mr Stark och co.

Glömde att man aldrig ska stå för nära Hulken!

Efter en lång dag var det dags för en tupplur.

Phantom of the Opera

Igår gick vi på musikal på Broadway på Majestic Theatre. Jag hade svårt att bestämma vad vi skulle se men en kollega rekommenderade Phantom of the Opera och då var det ett givet val. Jag älskade filmen och musiken är riktigt bra och så är historien ganska mörk så passar mig bra.

Min mamma jobbade på teater när jag var liten så jag växte upp med att gå på massa pjäser. Kom ihåg att vi hade biljetter att gå på Kristina från Duvemåla och jag var väl lite halvt intresserad men när min mamma sa till mig att vi kunde gå i pausen så ville jag stanna kvar. Var så spännande! En riktigt bra musikal med bra låtar.

Och det var samma med Phantom of the Opera. Riktigt bra gjord med bra skådisar och musiken är helt otrolig live. Förstår inte hur de får plats med all rekvisita på scen och vissa klipp/effekter de gjorde förbluffade mig. Jag var helt exalterad efteråt och nynnade på låtarna hela kvällen. Spelade inte ens någon roll att det spöregnade och att vi blev dyngsura när vi försökte hitta en taxi. Rekommenderas varmt om ni är i New York (tror den spelas också i London med Peter Jöback som the phantom)!

Det här är vad jag kallar frukost!

Vi har precis kommit ut från en liten restaurang som anses ha någon av de bästa pannkakorna i stan. Och de var riktigt goda!

Times Square

Slänger upp en bild från igår tagen på Times Square innan vi går ut idag. Det är verkligen ett ställe med galet mycket folk (säkerligen bara turister). Massa coola butiker dock :)

Vad gör man inte för sin pojkvän

Första dagen i new york och vi sitter i en bar och tittar på fotboll! Frankrike mot England så tibbe ville verkligen se den. Vi sitter i alla fall i en bar precis under Empire State Building så jag vet vad jag vill göra efteråt :)

New York!

Är uppe riktigt tidigt idag och sitter och mumsar på frukost. Om en timma ska jag checka ut och sedan bär det av till LAX och New York! Första gången någonsin jag flyger ensam så jag är lite nervös men det går säkert bra. Ser verkligen fram emot lite semester och att träffa tibbe igen efter sex veckor ifrån varandra.

Förhoppningsvis är jag i New York nästa gång jag skriver!

Vad jag älskar med LA

Solen och stränderna är helt underbara :)

RSS 2.0