Långhelg

God kväll!

Vi har precis kommit hem från bio och snart måste jag sätta igång och packa. Vi var och såg Men in Black 3 på den amerikanska premiären och även om den hade sina stunder så måste jag säga att jag är besviken. Hoppades att den skulle vara lika bra som ettan men jag kom aldrig riktigt in i den. Däremot gillade jag verkligen the bad guy. Riktigt cool design och skön basröst :) Sedan är ju ledmotivet bra men det är samma musik som det varit i alla filmer. Lite kul dock att det var folk i publiken som hade jobbat på filmen. Man kunde höra hur de jublade i eftertexterna men Sonys kontor ligger precis över gatan från biografen.

Well, nu ska jag äta lite choklad och sedan ska jag försöka lista ut hur jag kan packa lätt inför roadtrippen till Las Vegas i morgon. Har hört från folk att Memorial Day helgen är absolut värst att vara i vegas för det är EXTREMT mycket folk och helt galet. Ska bli intressant at se! What happens in vegas stays in vegas ;)

Gym time!

Jag har precis haft ett intensivt pass på gymmet. Sprang på i bra takt i tjugo minuter och sedan blev det lite mag och bak övningar. Nu sitter jag och vilar och tittar på när killarna bråkar :)

Jag såg Hollywood skylten!

Kan ni se den? Den är till höger långt i bakgrunden. Får berätta mer om det sedan men yay!!

Söndag

Höll på säga god morgon för jag vaknade precis efter en liten tupplur :) Är verkligen helt slut efter en fullspäckad vecka och helg. Så ville bara hojta till och säga att jag fortfarande lever men har inte funnits tid till att sitta framför datorn.

Nu ska jag vakna till och göra i ordning mig för en jobbmiddag! Får bli en liten bild från igår när vi var ute och gick längs Venice strand.

Grill lunch

Igår blev en väldigt ovanlig lunch. Vi åkte till en liten koreansk restaurang där personalen knappt pratade engelska och så hade alla bord en grill i mitten. Så vi beställde in massa olika kött och grillade...på lunchen! Var definitivt inte vad jag skulle kalla en vanlig lunch men gott var det. De hade en jättegod sesamsås med havssalt som var jättegott att doppa det grillade i också.

Jag skippade riset så med sallad och grillat kött blev det hyfsat LCHF i alla fall. Tror vi alla rullade därifrån efter all god mat :)

Nu är alla här!

Nu har resten av teamet landat, yay! När de hade checkat in så gick vi ut och åt i närheten av hotellet vid Venice. Jag tror också vi gick förbi en kändis, de andra påstod att vi gick förbi han som spelade t-bag i prison break men jag hann inte se.

Imorgon ska vi mötas upp för frukost ute så jag ska strax mysa ner mig i sängen :)

Träning

Ikväll invigde jag gymmet för det här året. Trodde det skulle vara fullproppat på en söndag men det var bara jag, en tjej som tog body builder bilder i bikini och en kille som drack whiskey sittandes på en maskin och tittandes på basket. Intressant gäng :)

Jag joggade på löpbandet, körde lite maskiner för armarna, lite övningar för bak och lår och avslutade med att springa snabbt. Känns skönt!

Myssöndag

Ska strax jobba lite men just nu sitter jag och njuter med bok och myskläder på balkongen :)

Meshuggah

Igår åkte vi iväg till andra sidan av Los Angeles för att gå på konsert. Man får ta motorvägen (som är ganska läskig här), vi åkte sedan genom Beverly Hills och så kommer man ut på andra sidan. Svårt att gissa hur lång tid det tar men i alla fall en halvtimma.

Vi började med att gå på en väldigt fin och stor japansk restaurang (som när vi gick hade dörrvakt och sådant där avspärrningsrep). Jag smakade på lite sake och så åt vi en avsmakningsmeny som var supergod. En del av menyn var massa olika grillat på spett; typ kött, lax, räkor osv och det var verkligen hur gott som helst. Avslutades med sushi där jag hoppade över riset och bara åt fisken :)

Konserten var i en väldigt cool lokal. På utsidan ser det ut som ett stort skjul, helt i plåt. Insidan var ganska liten, hade lite barer och en okej stor scen. Svårt att gissa hur många som kan få plats där inne men tror inte mer än tusen. Vi lyssnade först på ett förband som jag tyckte var sisådär men Meshuggah gillade jag. Har inte hört dem innan och länge sedan jag lyssnade på metal så det var en upplevelse. Fick mig att tänka tillbaka på när jag var 16 år och vi gick på massa konserter i Musikens hus i Göteborg :)

Fick däremot ett rejält blodsockerfall och blev sådär iskall och trött. Sedan började kinderna brinna och jag svettades och började se mer och mer prickar. När jag kände att jag var påväg att ramla fick jag tag i lite vatten och fick sätta mig ute en stund. Försökte gå tillbaka men såg bara stjärnor så fick sitta vid utgången resten av konserten. Inte optimalt men ändå en bra konsert :)

Tryckte i mig massa choklad när jag kom hem så jag kunde sluta skaka och idag känner jag mig bättre. Vet inte om jag börjar bli gammal eller är känslig för socker men har märkt det ofta de senaste åren att om jag står för länge och det är varmt så blir jag svimfärdig.

Framsidan av lokalen. Hade gärna sett Ditas show nästa vecka :)


Ena sidan. En cool sak där var att de har valet parking till en konsertlokal, fast här måste man verkligen ha bil för att åka runt.


Konsert!

Nu har jag gjort i ordning mig och vi ska strax iväg på middag och sedan konsert. Ska bli intressant!

Morgonmys

Skönt med lördag och kunna ligga och dra mig i sängen med lite tv :)

Tvättkväll!

Exakt så spännande är min fredagskväll ;) Var helt tomt i tvättstugan eftersom jag antar att alla är ute och festar men skönt för mig för då behöver jag inte vänta på en ledig maskin och kan gå ner i mina myskläder utan att skämmas.

Tvättstugan här fungerar så att man köper ett kort man laddar med pengar som man stoppar in i tvättmaskinen för att starta den. Typiskt att jag glömde mitt gamla kort i Sverige som fortfarande hade pengar på! Aja...var inte så mycket pengar det handlade om. Nu har jag i alla fall rena underkläder och så har jag lyckats hålla mig vaken ända till tio på kvällen, rekord!

En pytteliten första tvätt. Men hellre börja lite än att förstöra alla mina kläder!


Ansiktsmask på, uppsatt hår och myströja från gina tricot


Middag blev plocksallad från whole foods. Har jag sagt hur mycket jag älskar den mataffären?

Fredag!

Idag verkar det som det ska bli lite soligt, får hoppas :) Snart är det helg, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi har ingen bil så tror vi mest kommer vara på hotellet. Ska försöka mig på en tvätt och sedan vill jag gå till gymmet en sväng men resten får vi se.

Tittade igenom bilder jag tog på Hunter när jag badade honom förr förra helgen. Man ser bäst hans hängmage när han är blöt och pälsen inte täcker det. Jag tycker verkligen inte det ser hälsosamt ut...Vi har nu tagi bort Yukis kattungemat och de äter bara indoor och maine coon maten och minskat på godiset så får se om han ser lite bättre ut när jag kommer hem igen. Om det fortfarande ser lika illa ut så får jag kontakta veterinären. Jag tror det är ganska vanligt med lite överviktiga katter men skulle gärna vilja höra från en veterinär att det inte är farligt.

Någon som tycker detta ser onormalt ut?

Känns lite som hemma

I alla fall frukosten jag ätit den här veckan. Hittade en tjock grekisk yoghurt med fett som fungerar jättebra med blåbär, hallon, jordgubbar och björnbär toppat med osaltade cashews. Sedan tog jag med mig te hemifrån så jag har en kopp vaniljte till :)

Förutom det går tiden ganska långsamt just nu. Lyckades sova en hel natt igår så idag är första dagen jag känner mig hyfsat utvilad men känns fortfarande ganska främmat och ensamt här. Saknat tibbe och kissarna! Jag håller dock på att räkna ner dagarna till jag får träffa tibbe igen, om jag inte är helt fel är det idag 39 dagar tills jag kan krama om honom igen. Längtar så mycket!

Testade mineral vatten

Igår fick jag testa ett mineral vatten från whole foods här i LA och det är riktigt gott! Riktigt god jordgubbssmak och inte sötat vilket kan vara svårt att få tag på här.


Fick knappt fyra timmars sömn i natt så jag är super utmattad idag. Ska försöka hålla mig vaken till efter tio ikväll (då jag brukar prata med tibbe) så jag kan få en hel natts sömn för en gångs skull. Känner att det verkligen behövs nu.

Första dagen avklarad

Jag lyckades sova lite inatt, blev nästan tre timmar och det hjälpte mig att komma igenom dagen. Tror jag somnade vid två tiden och sedan vaknade jag då och då under natten. Hade massa konstiga halvdrömmar där jag trodde tibbe var i rummet och pratade med honom. Vi pratade dock på riktigt imorse när jag vaknade. Var skönt att få se hans ansikte och prata av sig lite :) Fick även se en väldigt trött Hunter :)

Här i LA kan jag säga att det är ganska tråkigt väder just nu och bara molnigt. Alla här kallar det alltid the June Gloom för det verkar alltid bli dåligt väder vid den här årstiden. Typiskt att man åker från Uppsala när det äntligen blir fint väder där :P

När vi kom hem idag hann jag bara äta och sedan somnade jag i fyra timmar på soffan. Var skönt att sova men kommer nog bli svårt att somna inatt igen. Tror det kommer ta ett tag tills jag får rätt på sömnen.

Lite bilder från hotellrummet:

Vardagsrummet


Sovrummet


Min bas i sovrummet


Utsikten från balkongen


Jag idag! Trött och oduschad sedan resan
RSS 2.0