Kastrering

Efter allt om och men med blodgrupp så har jag nu bokat in en kastrering för Yuki nästa fredag. Vi ska ge henne p-piller fram till dess för att hon inte får löpa vid operationen och sedan är det att hoppas på det bästa. Det är ett rutin ingrepp men är ändå en ganska stor operation med om man jämför när man kastrerar hanar. Ska läsa på lite om det innan dess för att lugna min oro.
 

Kommentarer
Postat av: Rosanna

Kastrerade min Alice för två veckor sedan. Jag var jättenervös men allt gick bra :). Dock hatade hon kragen så mycket att hon vägrade äta och dricka själv i två dygn, så jag fick vara hemma och ge henne mat ur mina händer och vatten med spruta. Tror hon gillade att bli lite ompysslad ;). Men jag blev såklart orolig när hon inte åt. Hoppas allt går bra med Yuki, det gör det nog :)

Svar: Tack! Jag är väldigt nervös för operationen och hur allt ska gå efter men jag har tagit lite ledigt från jobbet så jag kan vara hemma och ha koll. Ska nog be dem visa hur man sätter på kragen också för vi fick den aldrig att sitta kvar på Hunter när vi kastrerade honom. Vet du om det var bukoperation eller flanksnitt ni gjorde?
Vinterna

2012-11-01 @ 14:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0